Year: 2010

#Uncategorised

Dah 2011 ni, aku…

38

::salam readers:: Tahun 2010 dah pon melabuhkan skirtnya tirainya.Tahun 2011 menjelma. cak! haha! ;p Syukur pada Allah, dengan izinnya aku masih lagi dapat bernafas tika ini.Syukur. 😉 Dah 2011 ni, umur aku pon akan menginjak ke angka 24!Tapi bukan sekarang […]

#Celebrity

Rahma Azhari nak goda Safee Sali??

27

::salam readers:: JAKARTA – Bintang sinetron dan model Indonesia, Rahma Azhari sekali lagi mencetuskan kontroversi apabila dia mengakui terpikat dengan penyerang skuad bola sepak Malaysia yang dikenalinya sebagai Safee, lapor sebuah akhbar semalam. Rahma, 29, atau nama sebenarnya, Rahma Syahidah […]

#Uncategorised

Soalan Famous Amos.

30

::salam readers:: Soalan2 yang cik kiah cik tipah selalu tanya start dari baby sampai muka dah berkedut macam crumple shawl. Ni soalan umum je kot. tapi ada gak certain2 soalan yang kena kat aku.hi. Masa Baby:“bila nak mula merangkak ni?”“bila nak […]

#award

Award From Nikisa Izas

24

::salam readers::Hanysapek.blogspot.com dapat anugerah! Award ni cik Nikisa Izas (nama real u ini ke? hee..) yang bagi, Thank You dear! tapi Pakcikim yang create. Of course soalan kena jawab gak: 1] Ucapan Anda ?  Ehem2 *betulkan kerongsang kerongkong* Terima kasih saya ucapkan kepada cik […]

#Uncategorised

Let The Pictures Speak!

12

 ::salam readers:: Hari ni aku tak nak cakap manyak, let the pictures speak! ok?! 😉 Jom jalan2 layan gambar ye Oh! sebelum tu, CONGRATES again AIN! ;D Phew! habis dah setakat ni.Tolong abaikan 2 gambar last tu,mamat macho tu saje […]

#Uncategorised

Ouh?!

18

::salam readers:: Masing2 dok cerita ke’best’an cerita Hantu Kak Limah Balik Kampung. Tajuk film kemain panjang. Aku layan lah cerita ni tadi. Actually tujuan utama menonggeng meronggeng sabtu tadi pon sebab nak cari baju pink untuk majlis tunang si ain […]

#Personal view

‘Tinggi Imaginasi Kau?!’

31

::salam readers:: Memandangkan aku ni dah kering tekak idea SANGAT2 untuk hapdet ini belog. Maka dengan ini, saya mengisytiharkan bahawa esok RAYAAAA!! *pangggggggg!!!* *dushhhh!!*  =.=’ Ok, actually, cerita ni dah berkurun yang lepas, heh~ jadi aku gigih lah mengorek hidung […]