Month: June 2010

#Uncategorised

nak kawen?tak nak kawen?

0

semalam aku and members pi jenguk 1 of member aku yg dah kawen,br bersalin, dia dpt anak teruna,hensem!comel!so tak mau ckp manyak,tgk je lah gambo2 smlm ni first,gmbr aku dulu of course,ahaks~ dgn Mr.Teruna kanan mak Mr.Teruna (mmber aku @Fai), […]

#Uncategorised

iklan nak mintak pelempang

0

korang perasan tak ada 1 iklan losyen wanita kat tv lately?aku br perasan ekceli.. enjoy iklan nya kat bwh ea, dah tgk?apa pendapat korang?haha yg kelakarnya iklan ni, 1st,perempuan tu blh say no kat guy tu by geleng2 kan jarinya […]

#Uncategorised
1

antara keta2: ALFA ROMEO AUDI BUFORI BMW CHANA CHERY CHEVROLET CITROEN FORD FIAT HONDA HYUNDAI INOKOM ISUZU JAGUAR KIA/NAZA LAND ROVER LEXUS LOTUS MAHINDRA MAZDA MERCEDES-BENZ MINI MITSUBISHI MITSUOKA NISSAN PROTON PERODUA PEUGEOT PORSCHE RENAULT SUZUKI SUBARU SSANGYONG TOYOTA VOLKSWAGEN […]

#Info

tahi lalat

0

korang ada tahi lalat?mesti la ada kan..tipu la kalau kata tak da..ni aku nak share rahsia tahi lalat[even korang dah tau kot,hehe] tp sblm tuh,aku musykil la,nape mesti nama TAHI LALAT ea?nape tak titik lalat ke..ortitik hitam ke..sopan sikit kot,kan? […]

#Uncategorised

bulu mata gugur

2

org kata, bulu mata gugur ada petanda, betul ke?? apa tandanye?? ok,org kata la ea,bkn aku kata, petanda nya–> ada org rindu kita, erk kalau mcm tuh, ramai lah kot rindu kat aku, sbb dah bebilion2 bulu mata aku gugur, […]

#Personal

kuasa ‘MERAJUK’

0

aku merajuk dgn mak aku hari tuh, sbb nye simple!–>mak tak nak belanja kain ela kat Jakel as simple as that kan? bila mak tny, aku jwb ala kadar, bila mak buat lawak, aku zip mulut aku,tak nak bagi ketawa! […]

#Uncategorised

movie baru!! XD

1

ni masa aku jalan2 kat Giant Puchong[beli barang2 dapur actually] tengah2 sibuk mak aku usha barang2,senang kata, tengah2 aku kebuhsanan menunggu dia lah~aku tertengok lah tv yang serve pelbagai jenis iklan PLUS trailer2 cerita baru.. then, ade cerita baru beb!macam […]

#Uncategorised

bLoGgInG=$$$

0

people said that blogging ni salah satu lubuk cari duit,how?at first, aku MMG tak percaya! why?heh,hellooooo…takkan la dgn ‘klik’ sn, ‘klik’ sini,taip sn, taip sini,tetiba blh dpt duit pulak,kan? tp itu la realitinya..not a fantasy, for instance,akak ni ha,i’ve read […]