Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

people said that blogging ni salah satu lubuk cari duit,
how?
at first, aku MMG tak percaya!

why?
heh,hellooooo…takkan la dgn ‘klik’ sn, ‘klik’ sini,
taip sn, taip sini,
tetiba blh dpt duit pulak,
kan?

tp itu la realitinya..
not a fantasy,

for instance,
akak ni ha,
i’ve read about her tru newspaper,
tp tak ingat plak which paper,
kosmo kot?
heh,forget ’bout it la!

anyway,
pasal akak ni..
aku baca ’bout her yg dia earn income agak byk jgk..
again,
aku tak ingat brape byk,
heeeeeheeee..
sory~
ni la slh satu ‘penyakit’ aku,
huh!

so..
in a nutshell,
aku nak TRY jgk!
nak jd kan side income,
who knows,
one day maybe jadi MAIN income aku?
no side2 lg..
haaa..
kan2??
tuing2~

k la,

see yah in next entry!
cau!

c(;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

movie baru!! XD

Fri Jun 18 , 2010
ni masa aku jalan2 kat Giant Puchong[beli barang2 dapur actually] tengah2 sibuk mak aku usha barang2,senang kata, tengah2 aku kebuhsanan menunggu dia lah~aku tertengok lah […]