org kata,

bulu mata gugur ada petanda,

betul ke??

apa tandanye??

ok,org kata la ea,bkn aku kata,

petanda nya–>

ada org rindu kita,

erk

kalau mcm tuh,

ramai lah kot rindu kat aku,

sbb

dah bebilion2 bulu mata aku gugur,

MySpace

ekceli la kan,

based on apa yg aku baca kat one of majalah ilmuan ni [tak hingat mjlh apa]

the fact is,

bulu mata gugur ni bkn la sbb ada org rindu-rinduan,

or cinta-cintaan,

sena nya,

bulu mata kita gugur ni just a normal nature jekkk..

means bulu mata yg gugur tu sbb sel2 dia dah mati then bagi chance kat bulu2 mata yg baru utk tumbuh,

sm la mcm rambut kita niii..

MySpace<-- tak leh terima fact tuh

yg tulus,

(asek lupa mau t/t =.=’)

2 thoughts on “bulu mata gugur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

tahi lalat

Fri Jun 25 , 2010
korang ada tahi lalat?mesti la ada kan..tipu la kalau kata tak da..ni aku nak share rahsia tahi lalat[even korang dah tau kot,hehe] tp sblm tuh,aku […]

You May Like