korang perasan tak ada 1 iklan losyen wanita kat tv lately?
aku br perasan ekceli..

enjoy iklan nya kat bwh ea,

dah tgk?
apa pendapat korang?
haha

yg kelakarnya iklan ni,

1st,perempuan tu blh say no kat guy tu by geleng2 kan jarinya je,
2nd,selamberkk je guy tu usap bahu anak dara orang,hep!amboiii..biasa dia tuh!

aku rs, kalau kat M’sia,
guy yg wat mcm tuh mau nya kena penyepak atau paling sopan,kena pelempang!

MySpace

adat la pon kot..iklan overseas~

MySpace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

nak kawen?tak nak kawen?

Mon Jun 28 , 2010
semalam aku and members pi jenguk 1 of member aku yg dah kawen,br bersalin, dia dpt anak teruna,hensem!comel!so tak mau ckp manyak,tgk je lah gambo2 […]

You May Like