Month: July 2010

#Uncategorised

CONTEST TEMAN SEJATI BY EMIEYSANDRA

6

ehem2..salam~*wink* hari ni sy rajin!sebab pe?sebab nak join 1 contest yang dianjur by cik emieysandra,first contest ever tuuhh!which means, first time join contest,ekeke..ok, contest ni is all about friendship! teman sejati!syarat2 contest? just click pd banner contest di kiri entry […]

#Uncategorised

kemaluan yang nyata

4

oh! sy kemaluan!sy kemaluan! duhhhhh!!circumstance yg malu! malu!*tumbuk muka* ceritanya senang aje..cenggini.. sy kene hantar invois company pd TNB,i went alone,actually i pernah went there once,hihi..biasa la..kalau dah pi sorang2..takda teman nak bual2,layan jiwa la kan..agagaga.. sy masuk main door […]

#Uncategorised

facebook dah tak kaw!

4

facebook sekarang dah memBUHSANkan!sape setuju??*bajet ramai orang baca belog kau je ea?*angkat kening kanan! kalau dulu,bukak je lappy,FB!bukak je FB,lappy! sekarang,bukak je lappy,HANYSOLITUDE,bukak je HANYSOLITUDE,lappy,sengal! apa ada pada cinta FB??tak de apa dah..dah tak menyegat,balik2, tengok status orang,i lap u,u […]

#Uncategorised

wAniTa

2

salam~ tiap kali sy baca papers,selalu je ada kes berkaitan dengan wanita,lebih tepatnya : wanita yang dianiaya,sy rasa sebak, geram pon ada!rendah betul martabat wanita pd pandangan penganiaya ye?senang2 je diorang nak pukul, sepak, terajang, rogol & BUNUH!alahai.. anyway,entri ni […]

#Uncategorised

Mantra

0

siapa dah tengok cite Mantra??sila angkat kening kanan! ala..cerita melayu yang pasal ilmu2 hitam tu.. sy dah! tengok semalam (rabu)murah sikit,kan2?? pi tengok dengan mak & kakak angkut angkatperghh..mak pon pi tengok wayang gak ea?hehe..mak sy memang sport rim sporting!tengok […]

#Uncategorised

demi Allah ko mati!

3

ni ada kes gaduh2 kat FB,sampai guna nama Allah untuk bunuh orang yang dia tak puas hati,apa ke ‘pandaaiiiii’ la wat cam tuh kan?? kalau dah nafsu kuasai diri,macam ni la jadinya, part 1: ‘dia’ sound baekkk punya,just because grammar […]

#Uncategorised

in pain

4

sakit,terlalu sakit,hanya mampu menangisselain berdoa,tak mampu bertahan,ketawaceriasemua ini hanya pada pandangan luaran..tapi didalam?hanya Allah yang tahu, Ya Allah..kuatkanlah hamba ini..

#Uncategorised

sAyA.aKu.tEmAn.dEn

0

saya,ya, saya,starting from today,‘saya’ akan menggantikan kata ganti nama diri ‘aku’ yang saya gunakan in previous entries, sebab?kenapa? yelah.. sopan sikit kot..agagaga..blog ni kalau dibaca oleh members yang sebaya sesuai la kan..tapi kalau yang lebih tua,kan kurang sopan tu.. so, […]

#Uncategorised

i received an award from aretikz~~

2

wahh.. dapat award lahh.. *muka excited* anyway, aku dah dapat award ni ada la dalam 2 3 hari lepas.. tapi tak sempat nak post dalam entry.. so,here it is! the  SUPER BLOGGER AWARD! terima kasih..thank you.. arigato.. salamat sa iyo.. Gǎnxiè […]