Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

ni ada kes gaduh2 kat FB,
sampai guna nama Allah untuk bunuh orang yang dia tak puas hati,
apa ke ‘pandaaiiiii’ la wat cam tuh kan??

kalau dah nafsu kuasai diri,
macam ni la jadinya,

part 1: ‘dia’ sound baekkk punya,
just because grammar kat description gambar ada silap sikit,

next part 2:

part 3: ‘scene’ member2 saling ‘tolong-menolong’
hangat..

next..part 4:

ha,
yang ni makin hangit!
baca yang dah digariskan merah tu!

huu..
takut pon ada,
mana taknya,
dah masuk bab bunuh2 ni,
lagi2 zaman sekarang yang suka bunuh2 orang,

dia ni cakap tak pakai akai la kan?
pakai nafsu!

so, moral of the story :
1)jangan senang2 add/approve orang yang kita tak kenal,
(nasihat ni untuk sy gak)
MySpace
2) kalau post apa2 dalam english version, pastikan betul grammar nya, dapatkan nasihat dari pakar rambut bahasa english, kuikuikui..
3) kalau dah orang macam tu ada dalam friend list, remove kan aje..
senang cite ye dok?
MySpace

p/s: comot pulak sy conteng gambar2 tuh,ehee..takpe kan?
anyway, gambar tak berapa jelas?? klik je kat gambar tu and dia akan membesar dengan sihat dan kuat!

3 thoughts on “demi Allah ko mati!

  1. sengal btol orang zaman skang..
    FB tuh dah la umum.. kadang2 ape yg tertulis kt situ secara direct boleh menentukan persepsi orang lain kt kita.. tp ramai masih x perasan..

    tu pasal banyak kes polis kluar baru2 nih dikaitkan dengan fb.. 😉

  2. @kyo_9,kalau nak sgt pon gadoh/maki org, through message kat inbox tu suda..
    ni terang2,dr 1 org taw, jd 1 dunia taw,
    *sigh*
    @diraja22,haha..
    ingat nak ckp 'comot xpe,janji comel'
    muahaha
    ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Mantra

Wed Jul 21 , 2010
siapa dah tengok cite Mantra??sila angkat kening kanan! ala..cerita melayu yang pasal ilmu2 hitam tu.. sy dah! tengok semalam (rabu)murah sikit,kan2?? pi tengok dengan mak […]