saya,
ya, saya,
starting from today,
‘saya’ akan menggantikan kata ganti nama diri ‘aku’ yang saya gunakan in previous entries,

sebab?
kenapa?

yelah.. sopan sikit kot..
agagaga..
blog ni kalau dibaca oleh members yang sebaya sesuai la kan..
tapi kalau yang lebih tua,
kan kurang sopan tu..

so, itu aje untuk entry hari, pada period ini,
tata~
(erk,sejak bila plak aku ngada2 sebut ‘tata’ ni? ala..sekali sekala..apa salahnya..ahaks..)
 

MySpace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

jadi driver ni memang banyak menguji kesabaran kan?

Sun Jul 18 , 2010
jadi driver kereta ni banyak menguji kesabaran kita kan?betul tak?betul kan je la..sebab mmg betul pon.. antara contoh yang saya faced,sorang mamat ni ‘potong’ kereta […]