Month: August 2010

#Uncategorised

takde tajuk. sekian.

8

sabar..sabarrr..sabaaaarrr…sabaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr..saaaaaaabaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr.. ye2, aku sabar *napas turun naik* nilah jadinya bila kena isi borang secara online menggunakan khidmat connection berok belaan En.Celcom yang lembaaabun. aku keep, keep and keep isi borang tu berkali-kali,tutop mata pon boleh jawab. klik utk ia membesar […]

#Uncategorised

pabila dia kena ‘sound’

4

ni stori semalam, baru nak cerita hari ni, =.=’aku and my mak pi alam sentral nak beli barang sikit, beli baju adik angkot angkat aku sebenarnya,kami dapat satu kedai ni, cantik ah baju nye, comel! suit lah dengan adik angkat aku […]

#Uncategorised

perubahan dan manusia.

8

perubahan. changes. benda2 dalam dunia ni ada ke yang tak berubah? even benda tak hidup pon akan berubah kan? dari cantik ke buruk. dari baru ke lama. benda2 hidup pulak, berubah paling2 koman, dari segi saiz, dulu kecik, sekarang,ha! hamek […]

#Uncategorised

aku dah gila. terima kasih

4

gila!gila!gila!gila kentang!!eh, gila e-window shopping!adeyhhh.. tak tidur2 ni dari malam tengah malam tadi.mata aku dah juling!juling beli-belah secara tingkap kat tenet nih.banyak betooooool  blogshop jual shawls nih. makin bertambah pulak shawls blogshop ni. dari 1 blog ke 1 blog aku […]

#Uncategorised

celita hantu!

3

ehem2, salam readers.. hari ni hari senin, oh! aku tak bape suka hari senin. aku sure most of u guys pon tak bape suka hari senin. ye ah, elok2, sedap2 kita dah cuti sabtu and ahad, then hari senin start […]

#Uncategorised

apa masalahnya?

2

2 kali berkahwin dan bercerai dalam jangka masa yg terlalu singkat,apa masalahnya?ntah..hanya Allah, dia dan pasangannya aje yang tau.. more info, klik sini p/s: selalu berdoa utk dapat jodoh yg terbaik  🙂

#Uncategorised

tak mahu tapi mahu! apa kes??!!

0

stop3!!! urghh!! cadang tak nak on laptop pepagi ni due to kepenatan yg melampau, tapi?! urghhhh!! TER’on’ lahh…!! demm..demm..kalau dah laptop ni TER’on’, belog pulak TER’connected’!!! demm.. lagi!arghhh~~!! sy mau tidoooo!! cukop2 lah dengan belog2 utk malam ni ye..?? tapi..tak […]