alhamdulillah.. 

follower sy dah mencecah ke angka 100! 

terima kasih daun keladi.. pada followers yg sudi follow blog yg tak seberapa ni..and tak lupe juga pada yang singgah2 baca entries blog ni.. (pergh! ayat macam menang award pelakon terbaik! miahaha!)

bila dah capai ratus followers ni, 
sy rasa SANGAT teruja utk terus menaip, menaip dan teruuuus menaip dalam blog ni! XD
masa memula buat blog (dah hampir setahun) blog ni tak berapa aktif, entry pon tak sampai 10, follower pon baru sorang till Jun yang lepas. then bila tengok adik yang aktif berblog, sy terikut-ikut sampailah jadi addicted + passionate utk ber’blogging’. hasilnya, sekarang dah banyak entry, follower dah 100++..alhamdulillah, usaha berbaloi, hehe..

mekasih pada blogger wanshahira sebab dah menggenapkan bilangan follower menjadi 100! singgah2 la ke blog dia ye.. cuuute je orang nye,hehe.. 😀






TERIMA KASIH DAUN PANDAN… *wink*





hanys: suke follow blog yg buat teruja utk terus membaca!



6 thoughts on “100++!! terima kasih daun pandan.. *wink*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

oh! bila si nelayan berkahwin dengan anak bilionair!

Thu Aug 19 , 2010
tak boleh tidur dari tadi, takpe2, duduk je la depan laptop ni ha sambil tunggu sahur nanti. so, tengah2 dok layan tenet, dengan blogwalking, baca […]

You May Like