Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

gila!
gila!
gila!
gila kentang!!
eh, gila e-window shopping!
adeyhhh.. tak tidur2 ni dari malam tengah malam tadi.
mata aku dah juling!
juling beli-belah secara tingkap kat tenet nih.
banyak betooooool  blogshop jual shawls nih. makin bertambah pulak shawls blogshop ni. dari 1 blog ke 1 blog aku terjah. sakitnya rasa hati bila tengok tu nak, tengok ni nak, tengok sana nak, tengok sini nak.

testing2.. (sunggoh lebaQ senyoman kau!) 

tolonglah hentikan jualan nih.
sebab korang buat aku gila!
gila nak membeli! teheee..

MySpace

4 thoughts on “aku dah gila. terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

perubahan dan manusia.

Wed Aug 25 , 2010
perubahan. changes. benda2 dalam dunia ni ada ke yang tak berubah? even benda tak hidup pon akan berubah kan? dari cantik ke buruk. dari baru […]