Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

tak boleh tidur dari tadi, takpe2, duduk je la depan laptop ni ha sambil tunggu sahur nanti. so, tengah2 dok layan tenet, dengan blogwalking, baca kosmo, mstar, hmetro, utusan, tetiba..

tertarik dengan tajuk berita ni

tu lah, kalau dah jodoh kan.. unexpected! unpredictable!
beruntungnyaaaa…

pinjam dari en.google

kalaulahhh..
kalaulahhh…
sy macam orang dalam paper tuh..(tapi versi perempuan lah) ekekeke.. *kidding*
heh! stop dreaming lah! hahaha..

hanys: teringat satu rangkap lagu dalam cerita bawang merah bawang putih, bila heroin nyanyi “aku nak kahwin dengan anak rajaaa..” masa tengah naik buaian tuh. 😛

4 thoughts on “oh! bila si nelayan berkahwin dengan anak bilionair!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

celita hantu!

Sun Aug 22 , 2010
ehem2, salam readers.. hari ni hari senin, oh! aku tak bape suka hari senin. aku sure most of u guys pon tak bape suka hari […]