Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

ni stori semalam, baru nak cerita hari ni, =.=’
aku and my mak pi alam sentral nak beli barang sikit, 
beli baju adik angkot angkat aku sebenarnya,
kami dapat satu kedai ni, cantik ah baju nye, comel! suit lah dengan adik angkat aku ni,
kami belek2 lah baju tuh, decide2..
aku panggil lah budak jaga kedai tuh,

aku: dik, baju saiz untuk 7-9 years old tak de dah ke?..

budak tu carik2 lah baju tuh, dia layan la kami,
bla bla bla.. sesi Q & A pon jadi kat situ,

tengah2 ada sesi QnA tuh, tetiba, ad orang mencelah!

makcik X: dik, dari tadi kami tanya nih, baju ni berapa harga??

oh! dengan lagaknya makcik X tuh tanya budak tuh,
siyes angkuh gayanya,
budak tu pon terpinga2, tak pasal2 dia kena sound. padahal dia memang tak dengar makcik tu tanya.
kesian, mukanya macam malu..

adeyhh..makcik.. makcik tak nampak ke dia ngah layan kami..? macam mana dia nak layan 2 soklan customer sekali harung?
 sabaq la makcik..
paling2 pon, tanya la leklok!
takmo la sound2 gitu..

pakkal la makcik ni MAKCIK equal to sorang yang tua dari aku,
kalau tak, maunya aku jeling!

pinjam en.gOOgle

hanys: kalau nak kita hormat awak, awak pon hormat la kita juga.. 🙂

4 thoughts on “pabila dia kena ‘sound’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

takde tajuk. sekian.

Sun Aug 29 , 2010
sabar..sabarrr..sabaaaarrr…sabaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr..saaaaaaabaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr.. ye2, aku sabar *napas turun naik* nilah jadinya bila kena isi borang secara online menggunakan khidmat connection berok belaan En.Celcom yang lembaaabun. aku keep, […]

You May Like