pergh! penat kot ari ni!
malam semalam tido lewat, pagi semalam pulak bangun awal, nape  bangon awal?? sebab tuh lah, sebab tuhhhhh…


sebab nak pi pc fair lah derr..ape lagi, dah terang2 tajuk pon pasal pc fair kan, agagaga..
anyway, sy bukannye rajin sgt pon nak pi awal2 ni, tapi jalan nak ke kl tu memang akan makan JEM coklat punya lah nanti! besides, sy kene pi PPUM dulu, fetched mak, dia visited adik angkat dia.
and well, betol la apa sangkaan sy, dr subang ke pj, jem coklat memang sedap! sgt jammed! nasib bek sy ni penyabar.. *sengih*
after fetched mak, kami gerak ke kl, and jammed lg, nama pon kl kan? so get use to it lah, *senyum* tu lah slh 1 sebab sy malaaaas nak drive pi kl, tapi hari ni kene bawak kete jgk, sebab ape? baca entry ni sampai habis dlu *senyum jahat!*
dah sampai klcc, kami meround lah 1 suria klcc tuh.. carik mana fair nye??
oh god! bkn kat suria lah! kat klCC, which is convention centre lah kaaaak.. *tepok dahi*

so, dah smpai klCC tuh, sy belilah apa yang sy nak beli yg pernah sy bitau dalam entry sebelum ni,
first, camera nikon L110, dapat harga RM785 drp RM898 with free gifts! MySpace
hoyeaaaahh2!!!

second,laptop toshiba dapat dgn harga RM1799 with free gifts,
and printer canon 3 in 1 dapat dgn harga RM245 with no gift! kodokut la cina ni!hehe.. (harga sekali dgn ink tambahan)
so, dah taw la kan nape sy kene drive kete pi sana? *angkat2 kening*
woho! sebelum korang cakap, “pergh! kaya nye?!”, “pergh! banyak nye duit beli byk2 ni?!”, and bermacam-macam ‘pergh’ lg yg akan keluar..
actually, camera tu je sy punye, lappy and printer, pakcik suruh belikan utk dia, so dia punya duit lah.. *sengih*  sy takde duit nak beli sebanyak tu ok?

and as usual, bila balik, sy makan jem coklat lg! *sigh*

p/s: nak upload gmbar barang2 tuh, tapi tak larat lahhh.. nak tido… Zzzzzzz!!! :p

6 thoughts on “PICOM PC FAIR 2010!

  1. wah2.. byk shopping ….. hahah…
    menci aku xdpt g.. keje.. sob2.. kalau tak leh merayap2 lagi habiskan duit ko kat times square.. hohoho.. next time la kiter g jalan2 eyh.. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

kau buang dia macam kau buang sampah!

Tue Aug 10 , 2010
kau ingat dia sampah ke?? oh! aku lupa. mestilah kau ingat dia sampah, kalau tak, takkan sesedap rasa ajinomoto kau membuang dia!aku tau, kau mungkin […]

You May Like