Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

oh, bosannya mengadap kerja ni.. sambil2 buat kerja, sambil2 online, bila dah sambil2 online, sambil2 lah berbelog! kan2??!! macam tak biasa pulak.. ahaks~!

anyway, sy rasa cukup happy since week after he cheated on me a.k.a ‘hubungan kami putus’! sebab ape happy??sebab sy dah jatuh cinta lagi! *wink* ha?? cepatnya jatuh cinta lagi?? haha..biasa la.. ekeke.. MySpace
siyesli! sy TERLALU sayangkan dia! TERLALU ok! pagi2 bangun tidur MESTI teringat dia dulu.
bila dah jumpa dia, MESTI peluk cium kami bersentuhan, sy admit, perbuatan sy ni berdosa.. tapi.. sy tak boleh nak elak, what should i do..? T.T

dialah pembakar semangat sy..
dialah pendengar setia pd semua masalah sy..
bila sy happy, dia lagi happy, and bila dia senyum kegembiraan sambil pandang sy, sy rasa..
cair… wuuu wuuu.. cair beb! nasib baek sy putus dengan my ex sebelum ni, sebab.. dia lagi hensem beb!! siyesli!! sumpah! kulitnya putih, without any pimples ok! setiap kali sy terpandang wajah dia ni lah sy MESTI usap wajah dia..cium dia..peluk dia..sumpah sy buat semua tuh! sy tau apa yg sy buat berdosa.. tapi.. sy tak boleh tahan diri sy dr buat semua tuh..
Ya Allah.. bantulah hambaMu ini Ya Allah..

readers, sy tau u guys mesti terkejut dengan pengakuan jujur sy ni, ye..sy admit, sy bukanlah wanita yang baik, sampai sanggup peluk cium dia, tambah2 dengan entri2 sy sebelum ni yg bajet baik je.. sy mintak maaf sebab mengaburi mata u guys dengan entri2 yg bajet baik tuh..

dia bagi sy, TERLALU baik..
sy harap jodoh sy dengan MUAZ QARYN BIN ARIS ni kekal hingga akhir hayat..

SAYANG..sy TERLALU sayangkan SAYANG..

S
A
Y
A
N
G
.
S
A
Y
A
N
G
!
hoo chak??
hensem kan? hensem kan?? pandang sekali sudah, jangan telek lama2 ok! nanti i jeles tau..
muahaha!

dari tepi. C.O.M.E.L ok!

muka happy dia, i loikeee!! tu yg jatuh hati giler nih!

amacam??
suke tak? suke tak?
muahaha!

anyway,best lagi bercinta dengan mamat ni dari bercinta dengan my ex! tak sakit hati..

p/s: sy memang panggil dia sayang ye../babyboy/boboy..
hahaha!

13 thoughts on “sy tau apa yang sy buat ni salah..tapi sy TERLALU sayangkan dia..

  1. xde2..kne rewind jgk!!!.
    eh botak xnaik2 lg rmbut die kn…
    see my hero…rmbut pacak…model brylcreem..hehehhe

  2. @fati,eee….!!malasnyeee~!! nant kite ym2 ah, hehe
    anyway, rambot botak ni x byk lg, tp tetap macho di hati aku, miahaha! ee..nanti aku amek ko kat n9 leh ah tgk2 anak sedara ko tuh!:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

tak mahu tapi mahu! apa kes??!!

Tue Aug 17 , 2010
stop3!!! urghh!! cadang tak nak on laptop pepagi ni due to kepenatan yg melampau, tapi?! urghhhh!! TER’on’ lahh…!! demm..demm..kalau dah laptop ni TER’on’, belog pulak […]