ni entri BENGANG! kau tau apa itu BENGANG?? BENGANG tu B.E.N.G.A.N.G lah BANGANG!
ha!hamek kau sebijik!

coool hanisah… cooolll..
tarik napaaassss… tahannnnnn…dah.jangan lepas!
control ayu sikit ok.

*sigh*
tak tau nak kata lagu mana lagi.
korang tengok sendiri ah gambar2 kat bawah ni.

bonet depan belah kanan. sungguh artistik! T.T

bonet depan belah kiri pulak.

bahagian kiri budak itam
kiri (belakang) budak itam 

bonet belakang

bonet belakang

bahagian kanan (belakang)

ha. korang nampak tak?? nampak tak??
budak itam aku kena dera!! MySpace

baruuu je minggu lepas RM6++ aku terbang sebab budak itam sakit.
ni sakiiit lagi.
pergghhh!! aku tengok pon sakit korang tau tak??!!

anak angkat mak aku yang dera budak itam.
tak tau dia guna apa.
tiba2, mak dia menjerit,”daniallll~!! abang buat apa kat kereta kakak tuh??”
and mak aku pon tengok. teros mak aku repot kat aku.

and bila aku tengok.
whaa..aaa…tttt the halllllll???!! *geletar bibir* + *mulut melopong*
menggigil aku tengok. 90% daripada keliling badan budak itam kena calar beb!
CALAAAR…
C.A.L.A.R! paham??
tengok bahagian calar kat yang ada anak panah and dalam bulatan tuh.
(untuk lebih clear, klik kat gambar untuk tumbesaran)

berapa agaknya duit aku nak terbang melayang kali ni ea?MySpace

11 thoughts on “aku BENGAAANG!

  1. @si bunga,dah buat la~ mmg xleh. memang clear gler kat bonet dpn tuh.. *sigh*
    @un phat lee,ia diCALAR oleh seorang budak lelaki yang NAKAL tak dengar cakap, menggunakan alat yang blh tahan tajamnya, sekian. *sobs*

  2. @rentan,terbang lg duit.. sobs~
    @sofia,harap blh polish blk, blm try polish g ni..br spray..huhu
    @hamzah,tau xpe! 🙁
    @pencacai alim,cat baru?? kalu dah sampai 2k..alamat kim salam je la kat cat baru tu..haha
    @tapak kaki,tau xpe! teruk beb! confirm meletop. :((

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

45th UTM CONVOCATION. i am in!!! XD

Fri Oct 1 , 2010
salam readers. dah berapa hari aku tak update blog ni ye? hampir seminggu agaknya. takpe, hari ni aku update. heh. ;p aku baru lepas konvo […]