alhamdulillah…kenyang.. 😀
hari ni berbuka dengan lauk ikan cencaru masak asam pedas, sayur kubis goreng, ikan cencaru goreng, and masak kicap jek.

asam pedas aku! XD

even simple, tapi terangkat beb! bila ada ASAM PEDAS!
lagi2 aku wat, hak2, masuk bakul mau angkat sindili!

nampak tak yang macam hijau2 dalam kuah tuh? tuh bendi..aku suka letak bendi dalam asam pedas aku, kalau tak de, aku suka letak terung, 2 2 pon sodap! tapi hari aku rasa tak begitu memukau lah aku punya asam pedas ni,sebab daun kesum tak da.. 🙁 bunga kantgan pon tak da.. 🙁 even daun kari pon dah tak da,.
mana taknye, tetiba merancang nak masak asam pedas, mengejut! so guna je la bahan2 yang ada je..
tapi bila dah melantak. pergh! toksah cakap..memang sodap.. ekeke..

lauk2 lain aku tak sempat nak snap. sebab mak aku dah bising dulu dah. dia marah2 katanya lauk poooon nak diambil gambar. aku sengih je lah, blog punya pasal. heheee

10 thoughts on “belog punya pasal

  1. @pencacai alim,mintak alamat, nak pos xpress/ pos laju? agaga~ ;p
    @kuyam,me too!! XD
    @siti fairuz,hehe..sdap2..nanti kalau rajin insyaallah sy share kat entri br ea.. 😀
    @gochika,feveret jgk! XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

kenangan beraya

Sun Sep 5 , 2010
pejam celik, pejam celik, lagi berapa hari je nak sambut hari raya. excited? hmm..not really.. dah besar pendek panjang ni kan, tak berapa shiok raya. […]