haa..
entri itu ari aku ada kata kan, nak bi tau sapa budak itam?
budak itam tu sebenarnya adik feveret aku.
tiap kali aku nak keluar je, aku mesti bawak dia.
MESTI!
tapi hari tu..adik aku ni kena operate
aku ikut pi tengok dia operate.
sedih seyh! terasa macam aku jugak yang sakit.

ni gambar en.gugel punya lah.
gambar budak itam aku kat bawah:




















jarum suntikan, pisau bedah, ha, suma ada!
tu, yg kat tengah2 empatsegi tuh yg diganti. hape nama ntah.

budak itam kena godek.

hikhik!
tu la gambar operation adik aku.
problem aircond. benda 4 segi tu yg kena ganti.
terbang rm6++ duit aku.
dah la tu duit saving untuk konvo nanti.
tak dapek la aku nak joli habis untuk kat pesta konvo nanti.
duit dah shot.
T.T

2 thoughts on “gambar operation budak itam aku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

open house!

Wed Sep 22 , 2010
salam readers~ mata tak ngantuk lagi, so entri kali ni aku nak letak gambar pi melantak open house rumah member2, gambar intro: aku dulu lah beb!hakhakgigi […]