salam readers~


mata tak ngantuk lagi,
so entri kali ni aku nak letak gambar pi melantak open house rumah member2,

gambar intro: aku dulu lah beb!hakhak
gigi besar arnab+hidung besar+mata lebam = perfect!  =.=’

bersama si sengal ain (kanan) and rafi(kiri)
 yg tengah2 tuh err..
SMKPBK members.
pilih2..mana2 yg berkenan..
yg hujung kanan tu for sure singgel-minggel lagi.hakhak! sengal! =.=’
lagiii..
lagiii.. (kenapa mesti aku dihujung ea??)
hidung aku masa ni nampak cam semacam ah.

oh. baru aku perasan, 5 daripada 6 gambar kat atas ni, aku tunjuk gigi je kan? saja nak show off gigi besar arnab ni sebenarnya, bukan semua orang ada kan?mahal tuh! *ayat pujuk diri sendiri* miahaha! 
ok, tu je, caw!
😀

4 thoughts on “open house!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

aku BENGAAANG!

Thu Sep 23 , 2010
ni entri BENGANG! kau tau apa itu BENGANG?? BENGANG tu B.E.N.G.A.N.G lah BANGANG!ha!hamek kau sebijik! coool hanisah… cooolll..tarik napaaassss… tahannnnnn…dah.jangan lepas!control ayu sikit ok. *sigh*tak […]