::salam to all readers::

hari ni hari rabu. kerja tak habis lagi. kerja tolong mak buat kuih raya. asal tak siap2 lagi?? sebab mak aku buat bisnes kuih raya secara kecil-kecilan. tu lah sebabnya, kalau buat untuk makan sendiri, confirm lah dah siap. so, nanti aku upload gambar kuih2 raya yang dah siap tu ye. esok or nanti, maybe? tengok pada mood mak aku menjerit-jerit nama aku untuk kembali pada meja makan (meja kuih raya di’publish’). kalau berkali-kali dia teriak ‘icah..’, ‘icahh..’, ‘icahhhh..’ ok,itu aku kena pamit. tapi right now, saat sekarang, mak aku tengah leka buat dengan ada 2 3 ‘pembantu’ yang lain. bagus mak!  tolong leka sekejap ye.. orang nak update blog jap, kejaaaa….p je.. plissss.. *kelip2 mata + genggam tangan + muka takde sen!*

anyway, pagi ni aku nak stori jap pasal blog ni.blog 100penulis. apa yang bestnya pasal blog ni? actually aku baru je lagi join blog ni.  atas ‘nasihat’ adik aku. baru buat first entry tadi. at first, aku malas nak ambik port pasal benda nih. but then bila aku tengok adik aku godek2 blog ni, aku macam tertarik. sebab 100 penulis dijemput untuk menulis dalam 1 blog. don’t u think it’s interesting? dah macam one BIG happy family pulak. masing2 share entry dalam satu blog. bagi aku, apa yang lain dari yang lain blog ni is jumlah penulisnya – limited. that’s kinda interesting to me. 100 je tau. betul2 macam 1 BIG family yang punya pelbagai kerenah/ragam/jenis, etc. anyway, thanks to the admin sebab accept aku as one of ur family member. i am excited ok. haha

ok, next. aku nak ucap syukur SANGAT. Alhamdulillah… peroleh rezeki lebih hari ni semalam.
apa dia?
let us see..

wehoooo!!! dapat hamper!!! from my BIG bos, even dia tak berapa BIG. untuk hari raya ni. even baru koje, dapat gak..caya lah bos! sayang bos lebih ah! hehe.. and bukan ni je ok. else, aku dapat, teng3…









BONOOOOSSSSS~!!!

tolong jangan jegilkan mata anda sebab gambar ni pinjam Mr. Gugel je.

miahaha~!! berganda gaji aku bulan ni, dan berganda jugak sayang aku pada bos, ngeh ngeh ngeh..
terima kasih sayang BOSSS…

15 thoughts on “rezeki… syukur.

  1. aku kalau dapat YOSSS tu pun dah ok..haha.

    kaya la ang dapat bonos.. kalau tak kasi duit raya kat aku, tak tahu la nak cakap macam mana lagi..ngee~

  2. @tapak kaki, hahaha..mai2, datang umah, aku bg duit ry 😛
    @fati,hehehe..masyuuuuukkk..
    @tiafazunia,sila2 datang rumah, kite share geder2..haha

  3. @nizam omar,memang dasat! jgn terpedaya dgn gambo duit tu ye, haha
    @six september,blh2, mai datang umah… 😀
    @pencacai alim,mai2 datang umah,hehe
    Selamat Hari Raya~! 😀

  4. AS6

    kaya la hari tu ea. dapat bonus. belum masuk gaji tolong buat kuih raya lagi. waaahh.. belum kira duit raya yg dapat lagi.. wOOoaaaaa~~

    hehe..

    asada datang ikut susur masuk 100penulis.. lalala~

    salam ceria hanyss.. ^^

  5. @raja fiqri fauwaz, confirm terjegil!haha~

    @fynn,haha~nama pon duit.. 🙂

    @asada,kaya sekejap je.. heh heh~ ;D

    @amni,share skit je blh? heh heh~ 😀

    @loveynyza,salam aidiladha.. ;D

    @muje,nah! ambik sekeping SINGGIT ni. heh heh~ ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

bila si itik dan si ayam berborak

Wed Sep 8 , 2010
arghhhh~~!!tensi2!!!tensi bila aku order makanan pada orang bukan Malaysia yang tak berapa fasih bercakap bahasa Malaysia.dekat setengah jam meng’order’ makanan untuk memahamkan waiter tu kitorang […]