salam readers.

dah berapa hari aku tak update, sibuk sikit, sikit je.. heh.
anyway, hari ni aku terima satu berita yang agak MENGUJAKAN a.k.a EXCITING NEWS!
tp dalam masa yang sama agak sedih atau lebih tepat lagi, KECEWA. berita ni berkaitan dengan priority aku. bukan manusia, tapi benda. berkaitan dengan budak itam. apa dia? nanti bila dah confirm baru aku beritahu. *tapi ada ke orang nak tahu?heh heh*

ok lah. tu je update untuk hari ni.
sebab apa pendek sangat??
sebab aku tak tahu nak post apa sebenarnya~~~~
MySpace
p/s: tajuk entri tak de kena mengena dengan intinya. harap maklum.
 ngiahaha~

7 thoughts on “apa ni????!!!!!

  1. @si bunga,ehhh.. aku tak kate ade pengganti ea… haha~

    @tia, so silakan menunggu.. heheheee~ 😛

    @nabilah,haaa.. tau xpe.. tp bukan nak nangis, rs nak cincang lumat2 budak tu..hahaha!

    @Al, so silalah tunggu ye..hehehee~ 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

taubat nasuhah

Sun Oct 24 , 2010
oh! ok! sudah! sudah! sudah!stop crying hanisah..🙂 aduh,sakit weyyyh, sakit dada aku menahan air mata ni dari keluar.tapi akhirnya terpaksa dialirkan jugak.lantak, takde malu2 lagi. […]