Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

dah lama tak bukak nuffnang. sekali aku bukak, oh! earning dah naik! hehe.

lepas tengok duit, aku godek2 lah tang lain dalam nuffnang ni. sebelum ni, bila bukak nuffnang, aku hanya tengok duit ‘naik’ atau tidak, itu pon beberapa bulan yang lepas. heh.

tapi semalam aku godek2 tang ‘keyword’. saja nak tengok. mana lah tahu kalau2 orang carik info pasal hanisah, tetiba terkeluar blog aku. keh keh keh. macam femes je kau kan?!

bila aku tengok keywords aku.

erk!
aku memang ada buat entri pasal fasha sandha sebelum ni. tapi aku rasa.. tak pernah kot buat entri pasal fasha bogel and pasal t*t*k dia tuh.

‘bagus’ betul la kaurang2 yang mencari info pasal t*t*k dan kebogelan fasha nih. hotak kaurang sungguh sempurna i tell you!

p/s: hot jugak kau kan fasha?

6 thoughts on “blog aku blog lucah.

  1. @mia,haha!mmg agak naik ms tuh..so, ade benefit di situ, keh keh keh~mcm menangguk di air yg keruh plak~

    @sumandak kinabalu,yup! betul.. SEMUAnya dihujung jari!

    @pert doherty, gelak tu dikira cakap jgk lah tuh, sbb ada bunyi, keh keh keh~

    @peminat katie holmes, keh3x…. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

baru nak bayar hutang orang?? tak tahu malu!!

Wed Oct 13 , 2010
sorry lah pada adik aku, wanie and kawan blogger, amirul hafiz.sebab,aku ada hutang kaurang berdua.malu untuk aku mengatakan bahawa…… aku malu sebab tak bayar hutang kaurang lagi.. […]