Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

salam readers::

pada satu malam yang gelap pelita gelita..(mestilah malam tu gelap der! =.=’ )
aku bukak laling aku ni. usha2 shoutbox a.k.a chotchat aku,
baca2 jeritan histeria jiran2 blogger yang datang bertandang, dan tiba2!
















baca apa yang cik ieyla wish tuh.

erk?! aku menang contest??!!
aku blur kejap. berkira-kira bila masa aku join kontes??

duh!! *tepok dagu*
*speechless*
apa ke nenek yang nyanyuk lah kau ni cik hanisah oi! nenek kau pon tak nyanyuk macam kau, tahu?!!
baru join 2 contests dah lupa. :))

aku pi godek ke contest cik kila je, sebab aku tau yang 1st contest aku tak menang (for sure). heh~
then,

ohooooooooooooooooooooooooiii~!

ouh~mintak permission utk copy ye cik kila~ *wink2*

kaurang nampak tak??
nampak tak??
(kalau tak nampak sila lempang mata anda smoooothly ok!) ;p
ouhhh~~ guwe menang donggg~
pergh! ke-excited-an aku sungguh bersinar dan menyinar tatkala aku mem-bold-kan and membesarkan font size tu!
sila jangan jelesss~
bhahaha! MySpace

tak sia2 aku masuk contest ni,
2nd contest yang aku masuk,
actually, tak harap menang pon (hek! ayat cliche dow! hikhik)
tapi..tulah, rejeki katakan..
den dapek jugok~
tQ kila..
sebab ketawa masa baca entri malu tuh,
and sebab award aku as one of the winner, tempat ke-2 pon best ok! hehe~
dapat top-up 30hinggit, banyak gak tu kan? sebab aku selalu topup 5/10 hinggit jek,
keh keh keh~

hanys: kemenangan (eceh! word tak tahan~!) nih buat aku rasa excited nak join contest lain! MySpace

4 thoughts on “oh?! aku menang?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly

Sat Oct 30 , 2010
salam readers:: ok! *semangat lepas menang contest* keh keh keh~ hari ni aku nak join contest mortar board pulak. eh eh, aku join contest ni […]