uh! penat. baru balik dari cari new handphone yang dah rosak, cari cermin yang dah lama aim kat IKEA and pi karok! heh heh.

sebenarnya, aku tak nak  ganti handphone baru kalau handphone lama ni tak buat hal. kalau tak de duit, tak yah ngada2 nak bertukar hp. tapi memang dah ajal hp lama ni sampai.. nak buat macam mana, hi.
masa aku pi GIANT (stadium), aku TERpandang satu hp ni, COMEL ok! terus aku aim untuk beli since then.
and alhamdulillah, dah tertunai, cooooomel sangat (bagi aku lah), plus colour pink lagi. ada colour purple, tapi belum keluar lagi, maklumlah, hp ni keluaran baru. malas aku nak menanti colour purple keluar, aku terus grab yang pink ni. nak tengok kecomelan hp ni? scroll bawah. hehe..




























ha! ni dia!

 eh bukan, silap, heh heh.
yang ni laaahhh..






















Nokia X5!

comel kan??  yang pink tu dah jadi aku punya.
harga? jangan risau.. tak sampai RM 1000 pon.. tapi lebih dari RM 500. hehe..

function? korang klik sini ok.

12 thoughts on “pengganti SAMSUNG yang dah dikebumikan petang semalam.

  1. perghhh..
    da grab hp bru!!….aishh..
    xbley jd nie..nk grab jgk!!..
    tp dok tgh survey lg..hehehe

  2. comey dowh…
    eyh2 jup2…
    sejak bila ko suka pink nie??
    whahahahah…
    tp smart oowh hp tuh.. ^__^
    pas nie leh la on9 fb dihujung jari jer… whahahah

  3. @six.september, boleh je.. pinjam TENGOK boleh ah.. heh heh~

    @si bunga,ko pon tau aku bkn nye addict sgt dgn pink kan? tp kat kdai tu ade 2 kaler je, itam n pink, so dr plih itam yg usual look tu, better pink yg menggoda. tak gitu? heh heh heh~ 😛

    @fati,hehehee~ terpaksa beli.. samsung dah mati.. 🙁 ko nak grab i pon ea? ekeke~

  4. @fati, haha! paaaaaaandai kwn aku ni! anyway, no.tel korang aku xde tau. xsempat nak pindah ke sim, hp dah rosak..so kalau bg msj bitau nm skali ah. lol!! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

blog aku blog lucah.

Tue Oct 12 , 2010
dah lama tak bukak nuffnang. sekali aku bukak, oh! earning dah naik! hehe. lepas tengok duit, aku godek2 lah tang lain dalam nuffnang ni. sebelum ni, […]