oh! ok! sudah! sudah! sudah!
stop crying hanisah..
🙂

aduh,sakit weyyyh, sakit dada aku menahan air mata ni dari keluar.
tapi akhirnya terpaksa dialirkan jugak.
lantak, takde malu2 lagi.

tahniah sheila rusly and fauzi nawawi!
plus budak2 kecik 3 orang tuh..
anda2 dah buat kami2 disini menangis sedih dan sayu tonton cerita TAUBAT NASUHAH just now..

cerita ni tentang..







kaurang tengok lah sendiri! lagi feeeeeel ok!

hayati betul2.
cerita ni diulang tayang actually untuk Anugerah Skrin 2010 nanti.
aku tak tengok yang ditayang sebelum ni. tak ingat sebab apa.

akhir kata, hargailah mereka2 yang ada depan mata selagi mereka hidup ok?~

peace yo!

3 thoughts on “taubat nasuhah

  1. rasanya ini dah masuk ke2 atau ke3 tengok cite ni…ni tgk pun sbb mak nak tgk lagi…cite ni mmg tragis~
    Jadi…hargailah mereka sblm mereka tiada. Yg ada anak2 nakal cam tu…carilah cara nak kawal mereka…saya pun rasa mmg kureng sabar kot kalau ada anak nakal begini tapi jgn sampai terkeluar 'doa' yg bukan2 dr mulut

  2. @ cik Qaseh Thya, yup..ending yg sadis.. sedih.. huhu.. T.T

    @Hana_Hide, tu lah..dah tayang byk kali kan..tp br smlm ade kesempatan nk tgk..huhu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

lelong! lelong! siapa cepat dia dapat!! cepat!!!

Sun Oct 24 , 2010
lelongggg!! lelongggg!!! siapa cepat dia dapattt!!!cepat2!!! adik2!! akak2!! abang2!! ahak2~ macam kat pasar ikan pulak aku jerit. erk?! jerit?? heh heh~ ;p anyway, tadi aku […]