::As-salam Readers::


TERIMA KASIH daun selasih Cik Edziani (sedapnya nama) sebab tag hanysapek.blogspot.com. 




Apa benda paling penting dalam hidup anda?

– Duit (adakah aku mata duitan? TAK! tapi zaman sekarang semua guna duit, nak kencing kat Mall pon kena duit la bro) 😉


Benda terakhir korang beli guna duit sendiri?
– beg baru! (perempuan..heh)


Dimana tempat perkahwinan dan apa tema perkhawinan korang?
 Erk! *tercekik* tiba2 tanya pasal kahwin?? (ok2, jawab je)
-Tepi pantai! yeah! (pergh! tinggi angan2 kau)
-Tema putih. bersih, suci, cantik! (berangan lagi, kesian. =.=’)


Adakah korang tengah bercinta sekarang?
– SUDAH TENTU tidak. 😉


Berapa lama korang akan mencintai kekasih orang?
– aku soloooo la. =.=’


Novel/buku/majalah terakhir yang korang beli?
– Majalah Wanita?  heh heh. banyak info dalam tu oi.


Apa benda paling penting dalam hidup anda?
– er. bukan ke ni dah tanya tadi?


Antara mak dan ayah korang,mana korang lagi mesra?
– Mak of course. 😉


Namakan orang yang betul betul korang nak jumpa dalam hidup korang?
– Rasulullah 😉 


Adakah korang basuh baju korang sendiri?
– Apa guna mak aku hire mesin basuh kat rumah ni kalau tak diguna. ;D


Dimanakah tempat yang betul betul korang nak pergi?
Sudah tentu Mekah  


Pilih satu, peluk atau cium?
– Tiba2? ada kena-mengena ke? =.=’


Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda?
– blog dia menarik even ringkas.
-pandai dalam penggunaan our second language (BI lah, takkan jawa kot)
-namanya SODAP! hehe.. (sila berterima kasih pada parents anda, hehe)


5 lagu yang korang suka dan selalu dengar?
– Inshaallah by Maher Zain
-For the rest of my life by Maher Zain
-Ku ada kamu by Adira
-Kekanda Adinda by Monologue dan Atilia
-Pujaan Malaya by Adzrin Adzhar



5 bloggers yang dipertanggungjawabkan  untuk jawab tagged ini?
aku pick 6, randomly lah ye, 3 girls and 3 guys, adil. ;D

Tammat!
Terima kasih kerana membaca 
*wink*

8 thoughts on “A TAG from Ms.Edziani

  1. @anamizu,buat2..hehe,
    ouh?ada award?? tQ cik anamizu..;D

    @tiaris, mati2 ingat btl2 guy td, bile spotcheck blk, kena tipu ghupenye..haha ;D

  2. @rafi,aish..bila den tak tag ekau,
    ekau mengeluh,
    bile eden tag ekau, ekau mengeluh jugak, jadi macam mane gaye nye ni?
    haha..
    ekau buek jo laaa..
    ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

10 PERKARA BUKTI LELAKI ITU RUMIT

Tue Nov 30 , 2010
::salam readers::Tentunya aku dapat baca perkara2 as tajuk diatas dari dalam pecepuk facebook.Aku menarik tertarik dengan beberapa perkara as stated tu.Sebab?Kaurang bacalah dulu! (nak aku guna scroll2 […]