Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

salam readers::


haih.. budak2 sekarang (tak semua), tak tau lah aku nak cakap macam mana..bagi mesej macam haram! 


alkisah, aku saja selongkar inbox (dengan permission ;p ) adik sepupu aku (13 year-old), 
mungkin dia tak ingat yang kawan dia (tak ingat boy/girl) ada delivered 1 mesej yang berbaur lucah, (tu pasal dia rela aku selongkar kot, heh~) 
selongkar punya selongkar, tiba2,
aku terkesima sekejap dengan 1 mesej member dia ni.
oiiiii~! lucah wehhh~!!
rasa nak sekeh lelaju je member sepupu aku tu!
mesejnya (aku dah translate 1 1 perkataan yang mudah kaurang faham) :-

harap 1 malam nanti kite dapat bersama dalam 1 bilik,

masa ni aku dah, ouh?!! errrr.. (blur2 lagi)
atas katil kita tutup lampu,
oi2!! apa main mesej2 ‘atas katil’  ni oiiiii!!! (darah dah mula masak dah masa ni!)
bawah selimut,
kuang ajaq punya budak!!! ang nak ajak sepupu aku ni buat apa oiiii?!! (darah dah mula mendidih oi)
saya akan tunjukkan saya punya,
ouh!! masa ni aku rasa dah nak kol budak ni, siyes ah! bagi anasir buruk kat sepupu aku. (darah dah menggelegak punya pasal)
JAM TANGAN yg ada lampu
masa ni aku dah campak handphone tuh!
SENGAL punya budak, dah buat aku berdosa basah je pikir bukan2. 
kah kah kah kah!
MySpace

11 thoughts on “budak ini sudah pandai bermesej lucah?!

  1. @amin,adee.. 😀

    @raybond,actually, bkn msj tu yg berunsur lucah, tp pemikiran kite yg lbh pd unsur tuh, hehe~ ;D

    @sumandak kinabalu,haha..saje nak spot check..kikiki~ ;p

    @ztie,wah! laptop lg advance! hahaha~

    @azza zahra, hehehhehehe..!! ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Pakcik oh pakcik~!

Mon Nov 8 , 2010
Salam readers::Rindu aku tak? ouh! mestilah tak, kan? aku bukannya famus amous pon, kan2? ;p  Dah beberapa hari aku varnish sekejap, sebab sibuk sikit plus […]