::salam readers::

ada siapa2 yang tengah stress sekarang ni tak??
tension2 ke??
tekanan perasaan ke??
tekanan jiwa ke??
tekanan mental ke??
tekanan fizikal ke?? 
tekan tubi ke??
ada??
ada??
aku ada penawarnya,
mai sini, 
mai cik yah, cik tipah..
mai jenguk bawah ni.










copy dari google
yeah! tu dia, cerita hindustan.
heh heh heh~
tajuknya HOUSEFULL ok, bukan FULLHOUSE,
dah2, lupakan FULLHOUSE si Rain tuh, hik hik~
so, maybe ada yang dah tengok cerita ni,
or
maybe ada yang tak berapa minat dengan cerita2 hindustan ni,
tapi trust me, 
kaurang akan ketawa meroyan bila watch this movie.
macam aku lah, baru lepas meroyan sat ni
keh keh keh~
so, try tengok ok?
sinopsisnya (aku copy je dari sini):
Well, the movie is about a unlucky loser Aarush (Akshay Kumar) for whom nothing seems to go right. He hates his job, he loses his girl, and he goes to London to meet his childhood friend Bob (Ritesh), where some more misadventures follow only to get married to the wrong woman. But in the process, meets Miss. Right, Sandy (Deepika Padukone). Surprise! Sandy is the sister of Aarush’s first girl friend Pooja (Malaika Arora) and also happens to be the sister of a strict secret agent Major Krishna Rao (Arjun Rampal). What happens next?….
ha..what happened next??
pi tengok lah.
kat sini pon boleh DL.
ingat..HOUSEFULL ok!
bukan FULLHOUSE!
;P

17 thoughts on “FULLHOUSE ke HOUSEFULL?

  1. Salam,
    Waaaaa ada alasan nak pi nengok pilem ni…
    Thanks. memerlukan sangat benda2 yg boleh buatkan gelak nampak anak tekak 😀

  2. dah tengok dah..memang kelakar..suke part bapak mertua dia ingatkan dia gay..haha..part tu memang kelakar betul..haha..ingat nak tulis review tapi nantilah..:)

  3. @anyss, ur welcome~ tak rugi tengok movie ni tau, siyes tak rugi..mmg klakar..hehe~

    @danial ikhwan jaafar, memang best! hehe~ try layan k? for sure tak kecewa.. 😀

    @kimicnol, layan2!! hehe~ ;D

    @aarizz,haaa..klaka kan?! hehe~ part tu mmg klakar habis,bile part bapak mertua dia terbayang atas katil tu..haha~ ;D

  4. pagi tadi dengar lagu "mujse dosti karoge" terus nak cari cd lama dia..windu pula tengok hindustan zaman-zaman tu..hehe..

  5. @siti, a'ah hindustan..try layan ni, sure terhibur, hehe~ ;D

    @azmi,haha~ klakar gler kan??! hehe~ ;D

    @prince halilintar, yup! mmg klako, azmi pon kate klako giler~ try2 tgk~! ;D

  6. hohoho thx ksik website tuh ;D
    nnti ak preview dlu kt youtube
    kalau best ak DL xD

    kalau xbest
    ak dl movie lain je kt stu
    hak2 mmg tgh cri website boleh donload movie =.=

  7. @imanshah,hehe~ minat yg biasa2 je~ kalau best layan je.. ;D

    @mia,hmm..tahun ni jugak punya cite, tp x sure bln bape kuarnye..link tok dl tu hanys dah bg..dl la~ ;D

    @fakhrul razi,hehe~ tQ~ bg aku memang best cite ni, diorang2 yg dah tgk pon kate best.. ;D

    @fati, ko tgk katne?kalau channel ABO ada, kalau dl, tak tau lah aku, sbb aku x dl, aku tgk kat ABO, heh heh~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Mati Pucuk kena hentak dek Mertun

Wed Nov 24 , 2010
Salam readers:: Sambil aku online, sambil aku layan adik2 sepupu aku tonton Animal Planet, discovery channel pasal animals. Mulut montel diorang asyik bertanya, “kakak, tu […]