salam readers::


wuuhu!
berat badan udah naik dong!
lemak berkrim dibadan pon dah bertambah dong!
jadinya, bila diajak berjoging tadi,
bagai orang mengantuk disorongkan bantal,(tak disorongkan bantal pon, aku still suka mengantuk,heh heh~) aku ON terus! tapi yang peliknya, dulu dok hostel,sebelah padang, tak pulak ON terus. =.=’


jadi, tempat pilihan, kat tasik seksyen 7.
tapi kan, kalau dah berjoging dengan si ain, alamat tak berjoging lah jawabnya.
hanya bercerita, bertepuk tampar dan KETAWA bagai pontianak lah jawabnya.
kenapa begitu?
sebab dia GILA,
dan
aku pon GILA,
jadi, bila GILA + GILA, equal to MEROYAN.
senangkan soalan add math diatas?
ops! jangan tertipu, aku hanya GILA dengan orang2 yang GILA sahaja.


bila dah hanya bercerita, bertepuk tampar, apatah lagi ketawa yang hampir menjadi MEROYAN,
aku pon hampir muntah.
tapi aku kaver beb!
even ain pon tak tau.
and syukur, aku tak termuntah,
heh heh heh~ ;p


JADI, moral of the story bagi entri kali ini is,
JANGAN MEROYAN KETIKA ANDA SEDANG BERJOGING!

meroyan seperti dia kah??
*gambar from google*





p/s: apa lah orang2 yang dok berjoging dekat2 kitorang tu fikirkan, kan? asyik ketawa je, mesti dorang meluat. heh heh~

4 thoughts on “Meroyan

  1. Bestnyer naik berat bdn.
    aza tak naek2 pon.
    Mkn bnyk, ttp kurus gak.

    Neh jogging ker
    gelak2? Aiseyy, cane
    nk bkr lemaknyer tuh ;P

  2. @cik liz, hehe~ klakar kan?? ;P

    @azza zahra, best??heh heh~ org yg gumuk mcm sy ni, mestilah kata x best, ;D

    @fndrocka, ye ea?? br tau..heee~ ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

perkara yang agak cliche, tapi STILL kegemaran aku.

Wed Nov 17 , 2010
::salam readers::SALAM AIDILADHA..:: ni entri lepas tengok cerita hantu. heh hehlepas aku tengok cerita hantu ni, baru aku perasan beberapa perkara.perkara/situasi sama yang berlaku pada […]