::salam readers::


Hanysapek.blogspot.com dapat anugerah! 
Award ni cik Nikisa Izas (nama real u ini ke? hee..) yang bagi, Thank You dear! tapi Pakcikim yang create.

Of course soalan kena jawab gak:


1] Ucapan Anda ? 
Ehem2 *betulkan kerongsang kerongkong* Terima kasih saya ucapkan kepada cik Nikisa Izas sebab tag award ni. 
Tak lupa juga kepada keluarga saya kerana menyokong saya selama saya berkecimpung dalam industri seni ni..kawan-kawan saya yang sentiasa bersama saya..dan tak lupa juga ucapan terima kasih kepada SEMUA PEMINAT-PEMINAT saya diluar sana! Tanpa kalian, hanys tak berjaya dapat award ni..
(Yea, tu dia, skrip ucapan untuk Anugerah Skrin hari tu, tak dapat ucap atas pentas, ucap kat sini pon boleh kan? agagagaga~)

2] Berikan 4 ciri gurl/boy idaman untuk dijadikan wife/husband
4?? err.. ok..
FIRST, yang bertanggungjawab (pada agama, diri sendiri, family, and member2) 
SECOND, ada sense of humour!
THIRD, penyayang.
 FOURTH, rajin. (sebab aku malas kot? ngiahaha!)

3] Berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dengan partner korang
– Honesty! 

4] Pernah anda jumpa doa pendekat jodoh & putus cinta?
– errr..errr..tak?! 

  5] Letakkan 10 link pilihan anda & tell them they have won this award..
10??ramainya.. takpe2..memandangkan ni award Follower. Makaaanyaaa..aku nak awarded award ni pada mereka2 yang gigih dan gagah mengomen entri2 kat sini. They are:

– si cantik Mia!
-si cantik Titirara!
-si cantik kembar Hanisah!
-akak manis Hanis Azla!
-si cantik Siti Safiyyah!

-si hensem Along Tapa!
-si hensem Imanshah!
-si hensem Pipoq!
-si hensem Nub!
-si hensem Tapak kaki!


Actually kan, apa kena-mengena award ni dengan soalan yang ada bau2 mencari jodoh ni ye? hehehe.. 
jangan marah no..chill! 
;D



24 thoughts on “Award From Nikisa Izas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Soalan Famous Amos.

Mon Dec 27 , 2010
::salam readers:: Soalan2 yang cik kiah cik tipah selalu tanya start dari baby sampai muka dah berkedut macam crumple shawl. Ni soalan umum je kot. tapi […]

You May Like