::salam readers::

Tadi, ada seorang jejaka idaman tanya aku macam mana nak buat Menu Bar macam yang kaurang nampak kat bawah header aku tu.

Aku ikut cara yang simple dan mudah je. Taknak belit2 kepala dengan cara yang berbelit-belit jugak. heee..
Ok, kalau aku yang nak bagi tutorial pasal hal ni, SORRY lah ye, sebab aku tak boleh lah, aku dah try tadi, ada error, banyak kali aku ulang, still error yang sama.
Jadi, give up je lah even excited nak bagi tuto for the first time ni ok! *giler teruja!*hahaha

Jadi, kaurang klik sini untuk belajar cara macam mana nak letak menu bar.
Aku guna cara ni lah lebih kurang.

SELAMAT BELAJAR dan SELAMAT MENGGUNAKAN MENU BAR! heh heh heh =.=’..