::salam readers::

Tadi, ada seorang jejaka idaman tanya aku macam mana nak buat Menu Bar macam yang kaurang nampak kat bawah header aku tu.

Aku ikut cara yang simple dan mudah je. Taknak belit2 kepala dengan cara yang berbelit-belit jugak. heee..
Ok, kalau aku yang nak bagi tutorial pasal hal ni, SORRY lah ye, sebab aku tak boleh lah, aku dah try tadi, ada error, banyak kali aku ulang, still error yang sama.
Jadi, give up je lah even excited nak bagi tuto for the first time ni ok! *giler teruja!*hahaha

Jadi, kaurang klik sini untuk belajar cara macam mana nak letak menu bar.
Aku guna cara ni lah lebih kurang.

SELAMAT BELAJAR dan SELAMAT MENGGUNAKAN MENU BAR! heh heh heh =.=’..


6 thoughts on “Cara Pasang Menu Bar Cara Simple dan Mudah (link sahaja)

  1. ak tgk blog org lain pnye la mriah. blog ak tersangatlah cabuk. tp ak xtau knpe ak xrse nk ubah pape pn..sbb tu nme blog ak itikANTIK. haha..

  2. @man yusoef, takpe lah jejaka, jejaka kelik je la kat link tu, jejaka blajar dr situ, senang je jejaka.. heh heh heh

    btw, dah tau apa yg jd error sebenarnya! ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Psssttt...Mai Sini Sat..Aku Nak Beritahu 'Something' Ni..

Fri Dec 10 , 2010
::salam readers:: Kabare wak? waras.. ok, aku bukan orang jawa even dok padang jawa. Actually, dalam entri kali ni aku nak bitau kaurang pasal.. – […]