Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

::salam readers::

Tahun 2010 dah pon melabuhkan skirtnya tirainya.
Tahun 2011 menjelma. cak! haha! ;p

Syukur pada Allah, dengan izinnya aku masih lagi dapat bernafas tika ini.
Syukur. πŸ˜‰

Dah 2011 ni, umur aku pon akan menginjak ke angka 24!
Tapi bukan sekarang lah, bulan 7 nanti.
Ya, umur meningkat setahun.
Pemikiran pon kenalah a bit matang lagi ye cik Hanisah. ;p

Dah 2011 ni, aku akan buat short review tentang blog yang follow aku. Set?! yeah! Untuk menghargai follower2 aku yang tercayang ni, cayang cikit, cayang cikit, muuuuuah! eh! boys! pi main jauh2! haram! haha!

Dah 2011 ni, aku cadang nak buat side income lah, buat business online. Bila? errr…tak confirm lagi..heheee..

hanys: dengar bunyi mercun yang berdentum dentam hentam kat i-city nu. Nasib baik aku tak isi minyak keta kat seksyen 7 tadi, kalau takkkk, masak lah dengan jam coklat yang sesedap rasa.

38 thoughts on “Dah 2011 ni, aku…

  1. @ TunTeja,

    happy new year TunTeja!!!
    hee..

    bisnes apa??haa…jeng jeng jeng..
    hahaha~

    (padahal tak 100% sure bisnes apa)kihkihkih, jgn angan2 minah jenin suda..hehe

  2. Salam

    Buka Hati ada damai
    Buka mata ada terang
    Buka kasih ada sayang
    Buka kotak komen ada ucapan Selamat Tahun Baru 2011
    Semoga semua harapan yang tertunda dapat dikotakan di tahun 2011 ini. Amin.

    ikhlas :

    Sahabat mayamu,
    Imanshah

  3. @IMANSHAH, Selamat Menyambut Tahun Baru.. ikhlas jg dari Hanisah Mohd Najib πŸ˜‰
    ehee~tak reti nak berbalas pantun, balas direct je ni..
    ;D

  4. @Along Tapa, nape nak lumba? jalan slow2 je la, penat ok nak lumba2! ;p
    hehe

    hey yuuuww, muka i tak de jelawat tauuu~ahahaha~
    ko tak lari pon aku tak nak~
    welk~(jelir lidah) haha!

    hepy tahun baru dude~
    ;D

  5. selamat tahun baru 2011.

    ko nak bisnes ape ni ? rahsia ? lain macam je kalo rahsia ni. miahahaha..

    ape pun semoga tahun ni lebih masyuk dari tahun yang lepas lepas.

    ko bila nak kawen ?

    ahahahaha..

  6. @ Tapak Kaki, rumah aku kat seksyen padang jowo, haha~
    dok aih,
    rumah aku kat padang jawa, ada tau ka? ;D
    malas nak face traffic jam, huhu~
    ang ada join ke?
    ;D

  7. @ pipoq, aku nak bisnes orang boleh? heh heh~ ;p

    amiiiinn.. wish ni yg paling bes skali! masyuuuukk~ahaha! mata duit syiling sungguh! ;p

    haaaa~ ang ni saje je kan..??!! ni soalan nak buat aku jeles ke soalan nak buat aku tension? ahahahahaha~
    ;p

  8. @ Ain Zulaikha, ecececehh.. akak (gaya ogy ahmad daud) yeee.. rasa mcm dah tua sangat doh nii..ekekeke~

    selamat tahun baru jgk dear…haha! ;p

  9. @six.september, selamat tahun baru babe! ;D

    tu lah..ada pikir2 gak pasal penyakit Malas ni, tapi InsyaAllah akan diusahakan, ecececeh..jgn angan2 minah jenin suda~haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

"Uda, Cikgu Tak Bagi Rehat.."

Mon Jan 3 , 2011
::salam readers:: Hari ni budak2 sekolah dah masuk sekolah. Kaurang2 yang still belajar lagi dah pon masuk sem baru. Sunyi pulak rumah aku ni bila […]