Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

 ::salam readers::

Hari ni aku tak nak cakap manyak, let the pictures speak! ok?! 😉
Jom jalan2 layan gambar ye
MySpace
Oh! sebelum tu, CONGRATES again AIN! ;D


Phew! habis dah setakat ni.
Tolong abaikan 2 gambar last tu,
mamat macho tu saje je nak goda aku!
huh! i menci u tau!
;p

12 thoughts on “Let The Pictures Speak!

  1. @ain zulaikha, member kawen..eh, silap, member tunang..hahaha..confius suda.. majlisnya buat besa kan?

    hehe, pakwe i tu, memang la comel, eheh~ ;D

  2. @senorita, mmg lah bukan maen, takkan lah nak maen2 pulak, ahahaha~
    cute??? aku ke?? miahaha! ;p
    slim?? bukan sememangnye slim ke? kihkihkih~
    ;p

  3. @nub, encik nub, ini majlis tunang ye encik..kalau tak, takkan perempuan yg sarung cincin..hahaha~

    haa..kawen lah, sape larang? tapii..pastikan ongkosnya cukup ya..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Award From Nikisa Izas

Mon Dec 27 , 2010
::salam readers::Hanysapek.blogspot.com dapat anugerah! Award ni cik Nikisa Izas (nama real u ini ke? hee..) yang bagi, Thank You dear! tapi Pakcikim yang create. Of course soalan kena jawab […]