::salam readers::

Ni kisah semalam sebenarnya.
Aku baca paper Metro, TERberhenti sekejap kat page pasal Mari Menari (astro) atau dalam bahasa jawanya, Let’s Dance!
Baca sat lah bab ni, sebab aku minat jugak lah tengok mak2 orang/ bapak2 orang/ adik2 orang/ abang2 orang/ orang-orang, ni menari.
Tiba2, pembacaan aku TERhenti sekejap,
Err..
Jom baca sama!

klik gambar utk ia membesar dengan sihat dan kuat!

Aku rasa nak ketawa lompat2 je bila aku baca,
saya dan suami menyertai Mari Menari kerana berusaha untuk mendapatkan zuriat. Menerusi Program Sehati Berdansa, ramai artis hamil selepas itu.”


Apakah? Mengapakah? Dimanakah? Siapakah? Bagaimanakah?
ouh! banyak sangat persoalan kat ruang otak aku ni.
Kefahaman apa yang ‘jurucakap’ ni pakai ye?
Adakah dengan masuk Mari Menari, adalah salah 1 usaha dia untuk mendapatkan zuriat?
Macam mana tu?
Arggh~ tak paham aku..hehe
upss! jangan laser2..nanti u kena saman..no..no..no..

Jadi, kesimpulannya, siapa yang nak anak, cepat2 masuk Mari Menari. Eh, ada lagi pertandingan menari lain, macam So You Think You Can Dance?
Ouh! masuk Showdown pon boleh! yeah!
lol~

p/s: adakah maksud si ‘jurucakap’ yang kalau menari boleh senang dapat anak? entahhhh leeeerrrr..

Apa-apa pon, GOODLUCK untuk semua peserta!! SAYA SUKA TENGOK ANDA2 MENARI!! (siyes ni ye, takde nak mengipas,hehe..)

30 thoughts on “Mari Menari Untuk Senang Peroleh Anak.

  1. haha.apalah punya orang boley cakap camtu kan.HAHA.agak klaka jugak 😀 nak mengandung sebab masuk mari menari.K E L A K A R.

    * aah banyak pasangan sehati berdansa bercerai lepas join SB.huhu hopefully jangan laa ade lagi lepasni.sedey pulak denga artis artis ni cerai berai kan :'(

  2. @thalhah amir, err..rasanye tu takkan menjadi..sbb proses persenyawaan memerlukan 2 benda hidup yg berlainan jantina, kah kah kah~

    aduhh..sakit perut lah jawab komen anda2 sekalian..
    hehe..

  3. salam klik klik dari MO.. hehehe…

    anak tu kan rezeki yang Allah bagi…

    hehe… tak boleh la diorang nak kata lepas masuk pertandingan tu hamil kan…

    huhu…

  4. mauahahha…lagi satu kepercayaan khurafat…merepek2 jela diorang ni…ckap tak pkai otak ape…eh hanys..nak tnye..camne buat bar facebook, formspring semua tu??..dah try cari..xjumpe…lebih tepat lagi..xtau nama benda alah itu..title bar ke???..ahah

  5. @man yusoef, tau takpe! ckp tak blh nak fikir dlu..aduhai..

    tu menu bar la en.man~ahaha~
    ni hanys pakai cara simple je, malas nak pakai cara yg panjang2,hehe
    hmm..cane nak bitau ea?
    ok,nanti hanys buat entri pasal ni..
    ;D

  6. hany..
    yg akak tguk dah 3 artis bercerai lepas sehati berdansa..dan ada pulak sorg peserta tu snggup buka tudung sbb nk masuk MM…karut tol.

  7. @kak idalara, haa..yg buka tdung tu sy ada terbca.. blh pulak mcm tu kan kak? nak pakai, pakai. taknak pakai, bukak..dah mcm xde tujuan dah dia pkai tdung..huhu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Cara Pasang Menu Bar Cara Simple dan Mudah (link sahaja)

Thu Dec 9 , 2010
::salam readers:: Tadi, ada seorang jejaka idaman tanya aku macam mana nak buat Menu Bar macam yang kaurang nampak kat bawah header aku tu. Aku […]