Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

::salam readers::

Masing2 dok cerita ke’best’an cerita Hantu Kak Limah Balik Kampung. Tajuk film kemain panjang. Aku layan lah cerita ni tadi. Actually tujuan utama menonggeng meronggeng sabtu tadi pon sebab nak cari baju pink untuk majlis tunang si ain next week, tapi alang2 dah keluo, pekena wayang sat.

Tengoknya kat JJ Bukit Tinggi pulak, dah bosan asyik layan JJ Bukit Raja, tutup mata pon boleh shopping kat situ ouw,heh. Sementara tunggu exact waktu untuk serbu hall, kitorang pi beli-belah secara tingkap, nama pon secara tingkap, makanya.. intai2 je lah kat tingkap tu. Berkenan apa2? Telan air hingus je. sreeeet!

dengan cik nad sengal 
ni lah salah 1 trick gegels nak buat muka dorang termasuk aku nampak kuruih! snap dari sudut atas! ngiah!
Ye.Kami berdua je. ;p
pergh! gilak aku dengan kasut ni! (yang bertali) yea..perempuan.. ;p
 TAPI
pergh! gilak aku dengan tumitnye yang cipot tu! no way aku nak malukan diri aku kalau terjelepok macam nangka busuk belakang rumah depan public, depan member2 takpe, ehee

Oh! dah nak start movie!

Ok, cerita ni kelakar!
cerita ni kelakar!
cerita ni kelakar!
cerita ni kelakar!

huh! sebab aku tak tengok Ngangkung kot aku over cakap cerita ni kelakar?
tapi memang kelakar doooooowwww!
Ok enough, orang paham lah cerita ni kelakar, tak payah dok nguuuuuuuulang! ;p

Sekian,
terima kasih sayang for reading!
:-*

*tajuk entri ada kena mengena? of course TAK! bhahaha!*

18 thoughts on “Ouh?!

  1. oke mia faham muvie ni kelaka hanys..eehkehkee

    but, trust me, filem ni msti akn kuar kat astro tak lame lagi..huhu..dats y jarang tgk muvie melayu kat panggung..

    eh hanys selalu g jj bukit tinggi n bukit raja ek..grrr..nnti bule dating ek..ekhekee

  2. @mia,hanys tau..tu psl mak pon larang tgk wyg dah..tapi kalau dah feveret aktiviti, alahai..apakan daya..i tergoda.. ehehehe..

    a'ah, jj bkt raja plg dkt..hehe..nape? mia dok sni ke?? ;D

    eih?nak dating? eee…syaye syegannnn….ngeee ;p

  3. @abun, hmmm..agak2..agak2..errr..agak2..hmm…errr…
    aish, tak leh nak agak lah,
    sbb x tgk lg rapunzel, arghh! ni yg wat nak tgk ni!
    heh heh~
    ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Perkara Dalam Biasa Yang Berlaku Hari Ni.

Sun Dec 19 , 2010
::salam readers:: Ada 3 situasi luar dalam biasa yang dah berlaku depan mata aku hari ni. Situasi pertama: Mak Jah: Pak Abu tu dah balik […]

You May Like