::salam readers::

Kabare wak?
waras..
ok, aku bukan orang jawa even dok padang jawa.
Actually, dalam entri kali ni aku nak bitau kaurang pasal..










Aku tengok

THE CHRONICLES OF NARNIA: THE VOYAGE OF THE DAWN TREADER

dengan member2 aku kat JJ Bukit Raja tadi.
Tu je.

SEKIAN TERIMA KASIH KERANA MEMBACA!
waka waka eh eh

Pecah kaca, pecah darah,
Sudah baca, harap jangan marah..
(ok, pantun tak jadi, admit it! heee)
ekekeke..
peace yow!
;p

(yes! dah hapdet blog!) =.=’

28 thoughts on “Psssttt…Mai Sini Sat..Aku Nak Beritahu ‘Something’ Ni..

  1. @cik su, hanys tak gheti lah nak review cite..lg pon ni first time tgk narnia,yg sblm2 ni tak tgk pon,heehee..so rs mcm x sesuai nak review cite ni,apa yg blh dikata, best la jgk..hee..:D

  2. @imanshah,memandangkan br tgk narnia, yg sblm2 ni tak tgk, so..hanya blh kate, blh la..best la jgk,heehee..

    hantu kak limah tu bes x??ade yg ckp bes..? ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kenangan Sekolah dan Kenangan Berkahwin. erk?!

Sun Dec 12 , 2010
::salam readers:: Bulan 12 ni banyak betul invitation kenduri2 kahwin kan? Mungkin sebab cuti sekolah kot, even mak bapak budak tak cuti pon. Entah apa […]