::salam readers::

JAKARTA – Bintang sinetron dan model Indonesia, Rahma Azhari sekali lagi mencetuskan kontroversi apabila dia mengakui terpikat dengan penyerang skuad bola sepak Malaysia yang dikenalinya sebagai Safee, lapor sebuah akhbar semalam.
Rahma, 29, atau nama sebenarnya, Rahma Syahidah Azhari, merupakan adik kepada aktres popular Indonesia, Ayu Azhari, 41.
Dia mencurahkan isi hatinya itu di akaun Twitter miliknya sebelum perlawanan akhir antara Malaysia dengan Indonesia di Stadium Utama Gelora Bung Karno, Jakarta pada Rabu lalu.
“Sasaran saya seterusnya ialah SAFEE…,” katanya.
Penyerang Malaysia yang dimaksudkan oleh bintang sinetron itu dipercayai ialah Mohd. Safee Bin Mohd. Sali.
Rahma dalam komennya di Twitter memberitahu, dia mahu keluar menonton wayang bersama Safee.
Sebelum ini, Rahma telah beberapa kali mencetuskan kontroversi apabila gambarnya dalam keadaan intim dengan beberapa lelaki tersebar di Internet. – Agensi
credit: kosmo
from google
Agak2 kan, Safee nak ke tergoda dengan dia?

FYI, gambar atas ni aku rasa paling sopan kot. Kenapa? owww~ ooohh! aku maluuu!! memalukannnn!! pokok semaluuuuu!! maluuuu2!!! kemaluannn! *oi! lempang kang!* haha 
kaurang discover lah sendiri sebabnya.
;p
Akhir kata, famous amos dah ang sekarang ni Safee oiii~ 
Aku kata, berhati-hatilah bila dah femes ni yeee..
Agak hensem!
badan taf!
aku pon tergoda oiii!!
ngihahaha!
;p
*agak2 statement berani aku ni ngok2 tak?kikiki*
(from google)

27 thoughts on “Rahma Azhari nak goda Safee Sali??

  1. sbnarnye kat indon byk gak awek cun..
    mmg jatuh la iman kalo gi sane..
    kat sane awek2 boleh tahan seksi..

    tgk la filem2 indon, rilex je ade scene comolot, separuh bogel..

    agak2 kalo idlan talaha accept offer msuk kelab sane, boleh tahan ke? huhu

  2. Salam

    Buka Hati ada damai
    Buka mata ada terang
    Buka kasih ada sayang
    Buka kotak komen ada ucapan Selamat Tahun Baru 2011
    Semoga semua harapan yang tertunda dapat dikotakan di tahun 2011 ini. Amin.

    ikhlas :

    Sahabat mayamu,
    Imanshah

  3. @ MéuzAngelo™ XXIII,

    tp maybe yg cun2 ni kat banda2 je kot..yg ade darah campor2, biasa lah, mesti nye cantik..

    kalau accept,fuh! maunye tak tahaannnnn..ahahaha
    ;p

  4. @IMANSHAH,

    selamat tahun baru! semoga tahun baru ni lebih bermakna dah lebih berjaya dari tahun yang lepas~ ikhlas jg dari Hanisah Mohd Najib~
    😉

    (cakap direct je, tak reti nak balas2 pantun..ekekeke~)
    ;p

  5. iyer la…biler dah femes nih,org ramai dengki,pastu mula la stat khianat…xpom biler dah femes,luper asal usul…xnk la jadi camnih..

  6. @ rossoneri, tau takpe! ;D
    sebab die taf n agak gelap, so otomatically jadi suweeeet je rupenye..haha!
    so, blh tahan ensem jgk la tu, ekeke~
    ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dah 2011 ni, aku...

Fri Dec 31 , 2010
::salam readers:: Tahun 2010 dah pon melabuhkan skirtnya tirainya.Tahun 2011 menjelma. cak! haha! ;p Syukur pada Allah, dengan izinnya aku masih lagi dapat bernafas tika […]