Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

::salam readers::

Dimana silapnya,
lengan aku tergores dengan satu benda tajam,
SAKIT.
Mulanya, aku tak berapa ambil endah,
hanya tampal handyplast.

Tapi pada malamnya,
bila aku mula menanggalkan handyplast tu,
luka aku bertambah parah!
Isi luka mula kelihatan dan sikit terkeluar.
SAKIT OK!
SANGAT SAKIT.

Mak mula paksa aku ke SMC (Selangor Medical Centre).
Bila dah berada disana,
aku menangis.
Aku TAK SUKA jarum suntikan!
Aku kata pada mak, “tak pelah mak, tak payah” sambil menangis bersungai-sungai.
Mak mula paksa.
Aku mula ronta2.
Serius, itu yang berlaku.
Aku menjerit tak nak kena suntik mahupun kena jahit.
Aku TAKUT!!!!!!!!
Nurse2 mula pegang aku yang meronta ni.
Aku menjerit gila-gila!
Sumpah aku menjerit gila-gila!
Macam scene klimaks Bella kena gigit oleh pakwe si Victoria dalam cerita Twilight tu. Macam tu lah jeritannya.

Sambil aku menjerit, aku cuba angkat lengan aku, sebab doktor dah nak cucuk tang luka tu.

Tapi tak terangkat!

Aku cuba lagi untuk angkat, sambil menangis.
Tapi still tak boleh.

Sebab

lengan

aku

kat

bawah

comforter

dan

bantal2 dua tiga bijik!

HELL!!

AKU BERMIMPI GHUPENYE!!

Ni mesti terlelap sat tadi atas katil!
penat sangat ke aku?!

Aisyooo..berdegup-degap jantung limpa hati aku tahu?!!

40 thoughts on “Situasi Yang Berlaku Pabila Lengan Aku yang Parah Perlu Dijahit

  1. wahh!!!!!!!!!!!

    ceqq terkena di situh.

    tp mang sakit oo..baru ni jaa 3 jari ceq dijait n dalam jari penoh ngan batu.adeh! pedih kot!

    nurse tu lak wat ganeh gila…haiyhhhh

  2. mula baca tu dah rasa ini mesti mimpi.. tp kat tengah tu pula rasa mcm kisah benar.. tp akhirnya terkena juga..ha..ha.. pandai betul mengarap cerita.. boleh puji ni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Let The Pictures Speak!

Sat Dec 25 , 2010
 ::salam readers:: Hari ni aku tak nak cakap manyak, let the pictures speak! ok?! 😉 Jom jalan2 layan gambar ye Oh! sebelum tu, CONGRATES again […]