Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

::salam readers::

Memandangkan aku ni dah kering tekak idea SANGAT2 untuk hapdet ini belog. Maka dengan ini, saya mengisytiharkan bahawa esok RAYAAAA!! *pangggggggg!!!* *dushhhh!!*  =.=’

Ok, actually, cerita ni dah berkurun yang lepas, heh~ jadi aku gigih lah mengorek hidung kepala dan otak aku untuk menghasilkan 1 idea sebagai entri. Oh shoot! apa yang aku merepek kerepek ni labu?! =.=’ Maafkan aku, 2 3 hari ni aku mereng sikit, sikit je, tak banyak.

Actually, hari tu, aku and member2 ada dalam kereta on the way pi mana, aku tak ingat. Dalam perjalanan tu, aku ternampak 1 kereta. Ouh! aku tak ingat lagi kereta apa! *hentak kaki*.
Then aku cakap “eh weh! rupa kereta tu macam tapir la!”
Si sorang ni balas “pergh! tinggi imaginasi kau?! kah kah kah”
Then, mulalah masing2 ketawakan aku, kalau dah si Ain + si Nad, of course equal to meroyan.
oh ok..aku admit, diorang memang sengal. kih kih kih. ;p

Haiyoo..ok lah..ok lah..gua tipu lu olang, bukan macam tapir,
tapi ayat lebih kurang lah, yang bermaksud design kereta yang aku tuding tu macam an animal,hee..

Cakap pasal kereta yang design nya membuatkan ‘imaginasi’ aku tinggi, ada lagi kereta lain, jom jalan2 usya jom!

Kereta Suzuki ni kalau tengok, macam takde apa rupa pelik, tapi ‘imaginasi’ aku kata, “hmmm..awat matanya nampak macam..err..macam..macam…ENTAH! speechless!” hahaha! ;p

Ok, next,

Perodua Savvy. 
Aku pernah membontoti kereta ni waktu malam. Aku tenuuung je lampu belekang kereta ni (sah takde kerja!) bila tenung lama2 kan, rasa seram ah! hahaha.. sebab macam mata someone yang tenung kau macam ni
atau macam ni
Ok, next, 
Proton Juara. Ramai cakap kereta ni macam peti sejuk. Aku admit, hehe
Next, 
Renault Kangoo. Kereta ni dari dulu lagi aku aim. Design depan macam mulut itik.
Sama tak? sama tak? Kalau rasa2 tak sama, tinggikan imaginasi kaurang. ;p
Next, 
Nissan Cube.
Serius agak kurang lah design depan nya. 
Adakah macam ni?
Tengok hidung kerbo tu. Sama tak?
Next, design kereta (bagi aku) yang TERBAIK dari yang atas2 ni
TERBAIK ah!
jimat duit minyak.
kahkahkah
;p
Lastly, kaurang yang guna kereta2 kat atas ni janganlah terasa hati ye,
ini semua salah imaginasi aku *tears*
;p

Gambar2 dari incik google. 😉

31 thoughts on “‘Tinggi Imaginasi Kau?!’

  1. imaginasi = membayangkan

    masa aku belum kawen, sebelum jejak kaki kat negeri wifey aku [Sabah], dia selalu cakap nak gi umah dari KK kene naik bas.
    aku mengimaginasikan perjalanan dua jam yg selesa dalam bas. rupanya yg dipanggil bas tu adalah Van panjang tu.
    ahahaha..aku tertipu oleh imaginasiku sendiri..

  2. waa..
    tinggi ek imaginasi.bagus2.
    jom jadi industrial designer or product designer..leh design kete yang lagi cun nanti.hehehe.

  3. Hehe, samolah MJ kalau tgk bentuk kereta ada sj imaginasi yg kluaq, dari bentuk lampu depan & belakang, bentuk kereta, mlh belakang kereta pn MJ akan imagine something..hehee

  4. Nice post..nak gelak terbahak2 aku tgk kereta yang xde tayar tue..heheheh…nway,kereta Malaysia still ade nilai lagi…tgk la kereta Gen 2 and BMW X6..mmg gila ngam…sebijon!!!

  5. Every weekend i used tto pay a visit this website, as i
    wish for enjoyment, since this this site conations genuinely fastidioous funny data too.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ouh?!

Sat Dec 18 , 2010
::salam readers:: Masing2 dok cerita ke’best’an cerita Hantu Kak Limah Balik Kampung. Tajuk film kemain panjang. Aku layan lah cerita ni tadi. Actually tujuan utama […]