Year: 2010

#Tag

A TAG from Ms.Edziani

8

::As-salam Readers:: TERIMA KASIH daun selasih Cik Edziani (sedapnya nama) sebab tag hanysapek.blogspot.com.  Apa benda paling penting dalam hidup anda? – Duit (adakah aku mata duitan? TAK! tapi zaman sekarang semua guna duit, nak kencing kat Mall pon kena duit […]

#Uncategorised

Kolotkah?

8

::Salam Readers:: Aku berborak dengan Puan Sipolan tadi. Puan Sipolan : Eh, kau jangan lalu situ. Situ jam selalu. Karang calar kereta ni.  Aku : A’ah, laluan situ selalu jam, ramai sangat orang datang makan kat kedai tu. Puan : […]

#Pengalaman

Mati Pucuk kena hentak dek Mertun

24

Salam readers:: Sambil aku online, sambil aku layan adik2 sepupu aku tonton Animal Planet, discovery channel pasal animals. Mulut montel diorang asyik bertanya, “kakak, tu apa?” “kakak, kenapa lion makan dia?”, “kakak, kenapa tu?”, “kakak, kenapa ni?” “kakak, bla bla […]

#Movie

FULLHOUSE ke HOUSEFULL?

17

::salam readers:: ada siapa2 yang tengah stress sekarang ni tak?? tension2 ke?? tekanan perasaan ke?? tekanan jiwa ke?? tekanan mental ke?? tekanan fizikal ke??  tekan tubi ke?? ada?? ada?? aku ada penawarnya, mai sini,  mai cik yah, cik tipah.. mai […]

#Personal view

Aku sukew kew?

4

salam readers:: sedang aku gatal tangan godek2 FB, jadi stalker kejap, (keh keh) tiba2 lidah aku jadi gelik2 pulak bila baca post member aku ni.kaurang pon nak gelik2 jugak tak??jap eaa..aku print screen jap.––––––––jap eaa..–––––––––––––jap ea..––––––––––––keh keh keh~ok2..dah print screen awal2 […]

#Uncategorised

Meroyan

4

salam readers::wuuhu!berat badan udah naik dong!lemak berkrim dibadan pon dah bertambah dong!jadinya, bila diajak berjoging tadi,bagai orang mengantuk disorongkan bantal,(tak disorongkan bantal pon, aku still suka mengantuk,heh heh~) aku ON terus! tapi yang peliknya, dulu dok hostel,sebelah padang, tak pulak […]

#Personal

Pakcik oh pakcik~!

6

Salam readers::Rindu aku tak? ouh! mestilah tak, kan? aku bukannya famus amous pon, kan2? ;p  Dah beberapa hari aku varnish sekejap, sebab sibuk sikit plus balik kampung, jadinya, buat sawang lah kejap blog ni.Btw, sebelum aku continue entri, izinkan aku […]