::salam readers::

Errr….tajuk entri macam ada bau kemenyan kontroversi lah.. *blushing*
MySpace

Bila cinta kini tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu
Dulu kau tawarkan manisnya janjimu
Yang ku sambut itu dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi tinggalkanku
(Korus)

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hinggaku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hinggaku terjatuh
Dalam harapan

Ku sebut namamu
Di setiap doaku
Ku kan setia di mana tempatmu
Yang ku dapat hanyalah bayangmu
(Korus)

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hinggaku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hinggaku terjatuh
Dalam harapan

(Korus)

Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hinggaku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
Merobek jantungku
Hinggaku terjatuh
Dalam harapan.. Dalam harapan..

Tajuk Lirik/Lagu: Bila Cinta (Hilangnya Cintamu) OST Lagenda Budak Setan
Artis/Penyanyi: Gio
Lirik credit to liriklagu.net
Lagu lah! MySpace
bukan gedik atau getek atau meroyan atau desperate nak kembali berdua ye (for now). Nahi! Kabi Nahi! *versi hindustan*
Just melodi dan liriknya menarik tertarik ekau memang kedebabooom! *ok! over!*MySpace

Padahal lagu ni dah berabad dah, sekarang baru nak feeling? haha! Aku memang selalu kena tinggal dek ketapi.
 Aku lagi suka versi perempuan yang dinyanyikan by Filianti Vlee

hanys: liriknya terasa macam kena batang hidung sendiri. eh?! hahaha

14 thoughts on “Bila Cinta..

  1. @Solihin Zubir,

    bes kan kalau pompuan yg nyanyi? ;D
    tp kan, wonder lah, 2 2 penyanyi ni org malaysia ke? nama macam org seberang je..? haha! tiba2!
    ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

You Think You Know Me, Huh?!

Thu Jan 13 , 2011
::salam readers:: Apa!! Kau ingat kau kenal aku sangat ke hah?!! Kau bajet kau bagus??!! Ok, skrip diatas hanya drama semata, tiada kaitan antara yang […]