::salam readers::

weeehoooo!
clap2!

Buat julung kalinya (ecececeh) hanysapek.blogspot.com buat contest!
Ni first time aku anjur contest.
Ehee..
Idea untuk buat contest ni tiba2 datang, bila teringat aku pernah bergurau garau dengan member, yang bagi aku sekarang, agak melampau gak lah. Alah, kisah dolu2, time tak berapa matang. alasan! hik hik.

Makaaaanyaaa..
Contest ni kaurang ceritakan lah GURAUAN yang bagi kaurang agak MELAMPAU, TERLAMPAU, atau masa LAMPAU. yang pernah kaurang buat kat orang, atau yang orang pernah buat kat kaurang atau yang pernah kaurang nampak depan mata, yang berlaku masa kaurang tengah duduk bersembang dengan member2 ke, yang berlaku masa birthday kaurang ke, senang kata yang berlaku pada bila2 masa lah. Berlilit-lilit ayat! haha!

Tak kiralah gurauan ni kelakar nak pengsan ke, sedih nak nangis ke, geram nak bertumbuk ke..
Tapi paling best kalau ada unsur-unsur terlampau. Nama contest pon terlampau kan..yang bila aku baca, aku akan terkejut! tertakut! terketawa! (rosak bahasa!) hihi

Ok, macam mana nak join?

1) Buat satu entri pasal situasi kaurang yang berkaitan dengan gurau2 terlampau ni ha, as macam aku cakap kat atas tu. Kaurang nak letak gambar yang berkaitan pon boleh. Boleh dapat extra mark, may be? ;D

2) Letak tajuk entri ‘CONTEST GURAUAN TERLAMPAU BY HANYS’

3) Letak banner kat atas tu kat entri kaurang and letak kat side bar juga. *wink2*

4) Link kan terus banner tersebut ke contest ni.

5) Follow blog hanysapek.blogspot.com? (optional) TAPI, kalau ada apa2 update pasal contest ni yang kaurang tertinggal, jangan syalahkan syayeee… oh! ni bukan ugutan mahupun pungutan. bukan bukan. *geleng kepala muka innocent* ;p
6) Bila dah siap entri, letakkan link entri kaurang tu kat bahagian komen pada entri ni..
7) Tag 4 orang dan inform mereka.
8) Tarikh expired contest ni ialah pada 5.Februari.2011. (mungkin akan dilanjutkan. depends) updated: DILANJUTKAN SEHINGGA DIBERITAHU KELAK. 😉
Ok, tu jelah. 
MySpace

oh! hadiah?!
jeng jeng jeng~!
;p

Tempat Pertama, Kedua dan Ketiga: Barangan dari IKEA. Klik sini.
2 hadiah saguhati berupa topup RM10 setiap satu
Nanti aku update gambar2 hadiah tempat pertama, kedua dan ketiga tu ye..
😉

UPDATED: TARIKH TUTUP CONTEST IALAH PADA 28 FEBRUARI 2011

65 thoughts on “CONTEST GURAUAN TERLAMPAU BY ME!

  1. @man yusoef,

    erk!apsal semacam je aku bc komen ang ni ea?hahaha~aku tauuuuu~mesti ada meatball disebalik spageti niiiii~
    ahahaha~
    ;p

    so, ape lg, join2~ sila2~
    ;D

  2. eh..kat sini tempat letak link contest ke ? alamak..aku tak tau la pulak..miahahaha..

    ape hadiahnya wei ? kabor la..

  3. kwang2.. otak gile2 kuar contest pon giler2.. hadiah mesti lagi giler2 kan.. haha..

    ok masih ader masa utk aku memikirin… bulan 2 eyh tarikh tamat.. kehkehkeh.. 😛 tunggguuuu

  4. @pipoq, ahahaha~ saje je kau kannn? ;p

    perlu ke kabo? tak perlu kot~muahaha
    ok2, hadiah2 nye, tempat pertama, ke-2, ke-3 dapat barangan dari IKEA.
    2 hadiah saguhati topup atau wang tunai RM10!

    nanti aku update gamba2 hadiah ea, skang tak berkesempatan lg pi IKEA..huu~

    amacam? best tak?? jom join cepatttt~ ehehee

  5. @ H A N S, meaning, mcm mana hanys buat ke..?heee~ sorry dear, kurang faham~
    pic tu hanys tambah2 katun n dialog guna Photoscape, errr~ btl ke jwpn utk soalan tu..? heh heh~ ;D

  6. macam nak mencari contestant untuk Program Raja Lawak aje.. huhuhu

    seram lak nk join ujibakat ( contest ni )
    takut kang tak terpilih.. i tau gelak terlampau aje.. nk buat lawak terlampau tu yg bahaya :p HAHAHA gudluck to all contestant..

  7. @Adam Haikal, senang je..
    contoh : gurauan masa birthday member2 baling telur busuk ke.. simbah air longkang ke..haha~ apa2 gurauan je~
    join2 jom..
    ;D

  8. @Hannan Al-Qudsey, ahaha~ lebih kurang kot..tp ni edisi blog,ehee~

    ish~takyah seram2..takde contestant hantu pon kat sni..hahaha, jom2 join~
    ;D

  9. maksud org, klu org nk join contest n letak pic, pic tu kna pic original ker or blh touch up2/edit2 msuk kan katun2 x? heee..tanyer myk2 tp x sure nk join lg 😛 hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

GiveAway EdY : Awak Busuk!

Sat Jan 8 , 2011
::salam readers:: Cikgu Imanshah atau should I call u Abang Shah? haha! (takde unsur gatal dan gedik disini, harap maklum)dah tagged aku untuk GiveAway Encik […]