Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

::salam readers::

Cikgu Imanshah atau should I call u Abang Shah? haha! (takde unsur gatal dan gedik disini, harap maklum)
dah tagged aku untuk GiveAway Encik Edy.  

GiveAway ni untuk orang2 yang busuk masam je (aku terkecuali). MySpace
Yelaaahhh..kalau tak, takkan hadiahnya perfume…hahaha~
kidding jaa.. jangan marah na en. Edy..

Syarat2 GiveAway:

1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk “GiveAway EdY : Awak Busuk!”
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini…
3. WAJIB TAG sekurang-kurangnya seorg blogger LELAKI dan seorg blogger PEREMPUAN dan make sure dieorg tahu…
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni…
Itu sahaja..mudah kan??mmg mudah tapi jangan ambil mudah…
Apa tunggu lagi..

sesiapa pun boleh join…
tak kira anda dah menang sebelum ni, anda masih berpeluang untuk menang lagi…

Aku tag:

Tun Teja

dan

Pipoq

10 thoughts on “GiveAway EdY : Awak Busuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Jom Main Masak-masak! Resepi Gulai Ikan Masak Lemak Cili Api.

Sun Jan 9 , 2011
::salam readers:: As Shahjiehan ada post tentang 15 rahsia tinggikan traffic blog, yang aku dapat tahu melalui blog Imanshah,so..aku nak drop kan lah juga resepi […]

You May Like