Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

::salam readers::
Ternampak drama depan rumah tadi at 1.03 AM, seorang perempuan dan lelaki bergaduh. Tak tahu relation mereka, tapi dengar si perempuan panggil ‘abang’.
Si perempuan dalam kereta (sit driver), si lelaki pegang pintu kereta driver. Bukanlah nak jaga tepi seluar mereka, tapi kalau dah bising2 kat luar ni, depan rumah aku pulak, macam agak mengganggu ketenteraman aku nak berblog dan mengganggu ketenteraman mak nak layan bollywood *haha!*,
kami pi jenguk lah sat, and dalam berapa minit tengok, 
tiba-tiba si lelaki BONGOK ni tendang perempuan tu dengan 2 2 kaki dia!
Macam mana guna 2 2 kaki??
1 tangan dia paut pada pintu kereta, 1 tangan pada bumbung kereta.
HOI JANTAN! kalaupun perempuan tu salah, takkan kau sampai naik kaki??!!
DAYUS! BONGOK! GILA!
ok, aku emo. tapi siapa yang tak emo weh tengok lelaki keparat cam tu??!!
Belum lagi berkahwin dah naik kaki terus.
Sungguh! sungguh aku kesal dengan lelaki tu. He is my neighbour ok!
Hensem!
Tapi sayang..
Manner kau 0! Zero! illek!

Mana sikap dan tanggungjawab kau untuk melindungi wanita..?
*sigh*

hanys: buat aku takut nak bercinta kembali bila ramai lelaki sekarang yang macam ‘tak betul’. 




42 thoughts on “Kau Lelaki Dayus!

  1. iwan_dextrous,

    a'ah kan..?*tepuk dahi*
    mana nak ada..jiran2 dah tido, pukol 1 pagi pon..semua rumah gelap dah, kitorang je trang lg, hik hik

  2. uikks..pastu ape jadi hanys??huhu…nk tahu ni..

    kalau jmpe gitu, mesti trkedu tak tahu nk buat ape sbb marah sgt..huhu

  3. hangus lak otak aku membayangkan camne la mamat tu tendang guna 2 2 kaki tu..ahahaha..gaban pun tak leh buat camtu..

    tapi kalo jantan gitu bukan dayus dah, tu namanya jantan taik hanjing..

    awat ko tak telepon pulis sebab mengganggu ketenteraman awam tu ?

  4. pipoq,

    sbb kau berat kot! tu yg tak bolehh tendang dua kaki skali gus tu.. bhahaha!
    actually, dia ada lompat skit lah tok tendang tu, pergh! siap bg cara lagi!hahaha!

    nape taik hanjing? nape tak taik lembu ke? muahaha! ;p

    tak terpikir pon, keh keh keh~
    ;p

  5. mia,

    maybe diorang perasan kitorang tgk, then laki tu marah2 sket lg, then bla..ye lah,laki tu jiran kami, so tu yg dia stop kot, malu kot..

    eh?kalau marah sgt, terkedu ea? bukan muka berkerut tahan marah? hihihi..
    ;D

  6. suka ati je ko cakap aku berat..aku ni baru je bertambah berat sikit je..hahaha..

    ko tak terpikir ? ke ko saje nak tengok drama realiti tu sampai berkesudahan ?

    kejam la ko..ahahaha..

  7. pipoq,

    even gambar kau hanya sekerat, aku boleh tau kau berat!
    pergh! cantik pantun! ahaha! ;p

    siyes x terpikir weh..heee *sengih muka innocent*
    ;p

  8. Along Tapa,

    ye kot dorang main wrestling.. bajet nak wakil malaysia ke WWE kot..
    heh heh~

    sarkastik ke..sarkas ke..badut ke.. awat muka aku pon nak padan skali?haha

  9. aku nak tau la kisah selanjutnya..hahaha..

    ko citer sampai mamat tu tendang je..

    citer la sampai abis..

    p/s : aku tak berat ooi..

  10. pipoq,

    ahahaha! still nak ckp dia tak berat, LOL! yeee..encik pipoq..aku tau kau tak berat..aku gurau jaaa.. hahahaha~
    ;p

    berita selanjutnya, akan kembali selepas iklan ini. *kih kih*
    ok2, *muka siyes*
    lepas dia tendang tu, dia bertekak lg, then aku rs mcm dorang perasan kitorang intai kot, tu yg lepas sambung bertekak sikit tu laki tu blah.. then pompuan tu pon blah.. then aku and mak aku pon blah, (haha!)
    tu je lah pengakhirannya..
    sekian berita dari TV HANYSAPEK!
    ;P

  11. hahahaha..camne la korang ni ngintai tapi dapat di kesan..tak leh nak jadi spy lansung ah..

    agaknya diorang gi begaduh kat tempat lain lak kot peh tu..ahahaha..

  12. pipoq,

    ahahaha~aku memang tak nak jd spy pon~ lalala~
    ;p

    a'ah kan?entah2 dorang ckp "abg,ada org ngintai, jom kite sambung kat lorong gelap sana tu" ahahaha! semacam plak aku buat dialog tu.LOL

  13. aksi macam ni memang tak boleh dimaafkan.. patot ang kol polis je.. aku syorkan ang belajar silat kuntau ke hape ke at lis ang pun boleh terajang balik in case yang macam tu..hehe

  14. Tapak Kaki,

    silat kuntau tu apa ea?ahahaha! siyes tak pernah dengar,tp aku dah ade taekwondo tali kuning, kira orait lg tak? kah kah kah! talii kuning dah kecoh~! LOL
    XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Antara Situasi-Situasi Yang Meng'EMO'kan seorang pemandu

Tue Jan 18 , 2011
::salam readers:: Selama kaurang dan aku memandu, aku berani gigit rambut kata kaurang akan memaki atau meng’emo’ atau memarah atau meng’stress’ atau menggeleng kepala atau […]