Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

::salam readers::

Aku pendek.
So what?
Ekau jeles?

Best jadi seorang yang pendek:

1- “mana satu kakak, mana satu adik ni?” sambil jari telunjuk bermain-main ke arah kami. soalan famous amos kawan2 mak.

2- “owh! ni adik fiza ea?” sambil jari telunjuk ke arah aku. Fiza adik aku, soalan dari kawan dia.

3- “yang ni bongsu ye?” sambil jari telunjuk ke arah aku. soalan saudara jauh yang berpuluh tahun tak jumpa.

4- “Eh! yang ni sulung ye? ingat yang lagi sorang tu”. Soalan dari kawan mak.

5- “Angah, tolong cuci kipas siling tu. Kalau kakak, dia tak sampai.” (Yes!)

Jadi, apakah kesimpulan dari soalan-soalan diatas?
MySpace MySpace

Untuk pengetahuan umum dan am, aku anak sulung. Kakak. Along. Yong.

Tak best jadi seorang pendek:

1- Ambil tiket parking, kena rapatkan kereta dengan mesin tiket. Kalau tak, kena buka pintu atau buka seat belt lalu jungkitkan kaki dan keluarkan kepala dari tingkap kereta. MySpace

2- Sentuh kad touch and go (tol), kena rapatkan kereta betul-betul. Kalau tak, situasi seperti diatas akan berlaku. MySpace

Yes! yang BEST lebih banyak dari yang TAK BEST! (padahal taknak tambah!buahaha!)

Actually aku buat entri ni sebab situasi 2 tak best tu agak merumitkan aku. MySpace

MySpace

26 thoughts on “Pendek dan Panjang

  1. pendek ke bantut ? ahahaha

    tak cukup zat ko ni kot..macam pokok la, kalo tak cukup baja memang tak berapa nak naik..

    ape pun bersyukur la walaupun pendek bantut, cukup sempurna segala sifat pun dah sangat bagus..

  2. pipoq,

    bantut kot?
    wahawahaha~
    aku memang bersyukur jd pendek, sbb? ko dah baca kan tang best tu?ekeke~
    yg tak best tu hanya merumitkan skit je..
    heh heh~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Si Dia Sungguh Kacak Dengan Baju Melayunya. Oh! Aku Jatuh Cinta!

Sun Jan 23 , 2011
::salam readers:: Tajuk macam gedik. =.=’haha! Mana tak gedik kalau dengan si dia.Ala, gedik manja sekali sekala dengan dia.Tak salah.hari tu dia berdiri depan aku, […]