Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

::salam readers::

Seperti yang aku janjikan sebelum ni, yang aku akan update hadiah untuk contest.
So, here they are, hadiah-hadiah untuk winners:

2 hadiah saguhati:
Top-up RM10 setiap satu.
Hadiah tempat ketiga:
FINLIR PICTURE FRAME
Frame ni guna magnet. Itik tu gambar ang (haha!), then tutup ngan kaca yg aku pegang tu, lekatkan kat kayu belakang. COMEL OK!
Tempat Kedua:
VATE TABLE LAMP
Lampu hiasan atas meja! COMEL LAGI! XD
Tempat Pertama:
DUDERO FLOOR LAMP
Lampu Lantai! CANTIK! Lebih besar dan panjang dari lampu hadiah tempat kedua.

Best kan?! *sila iyakan!*haha!

Ini Scheduled Post
😉
p/s: blog review belum boleh ‘dijalankan’ lagi untuk masa sekarang. SORRY! Tapi tetap akan dibuat, tunggu~ (ecehh..bajet ramai yang tunggu..piiidahhh!haha!) *big grin*





18 thoughts on “Update Hadiah Contest!

  1. adioh memang mantop la…nak join la kalo camni…nantikan citer terlampau dr saya(tengah pk2 ning pe la gurauan jahanam aku kat org)…

    pk lagi ni…so wait je le..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Bila Cinta..

Tue Jan 11 , 2011
::salam readers:: Errr….tajuk entri macam ada bau kemenyan kontroversi lah.. *blushing* Bila cinta kini tak lagi bermaknaYang ku rasa kini hanyalah nestapaDitinggalkan cinta masa lalu […]