Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

::salam readers::

Hari ni aku khatamkan tagged entri sebelum ni.

17- Aku ni kelihatan macam manusia yang tak tahu malu. Tapi realiti, aku seorang yang pemalu.. ihik ihik MySpace

18- Sekolah perempuan dari darjah 1 sampai naik sekolah menengah, hanya 3 tahun sekolah campur iaitu dari darjah 3 hingga 6. Itulah penyebab aku agak pemalu dengan lelaki, auwwww.. hahaha

19- Anak sulung, tapi tak rupa. eheee..

20- Kuat merajuk. Tapi dengan mak. Pergh! mengada seyh!!  MySpace

21- Sangat geli dengan hamba Allah yang bernama sang ULAR, sampaikan gambar dalam mana-mana buku/majalah etc, aku tak boleh nak pegang pon, terasa gelinya! *gedik!* ;p

22- Suka tengok lelaki pakai kain pelekat. Suweeeet kot. Tapi diri sendiri tak tahu pakai kain batik. Teringat first time pakai kat umah member, rasa nak terlucut! haha!

23- Tak suka pink, tapi lately agak banyak pulak barang aku warna pink,eh? ermmm…

24- Suka masak and belajar masak,tapi  kalau tengah datang sakit, tak bolehlah buat, sakit aku namanya sheisalazypersonisis, pernah dengar? Ok, yang ni boleh buat bini, sila-sila.. kah kah!

25- Aku campuran orang belanda peghok dan selangor. Dulu-duluuuuu dok peghok, sekarang dok selangor.

Aku nak tag kaurang-kaurang yang nak jwab tag ni. So, anda di tag!
Psstt..kalau buat tu, roger-roger lah sini.. aku pon nak tau gok pasal kaurang..
heee..

HAH! KHATAM SUDAH!!
*pengsan*

22 thoughts on “You Think You Know Me, Huh?! *Part II*

  1. nomber 21 tu kita sangat serupa okeh. sebab tu aku paling benci nak baca paper macam kosmo atau metro. dua paper ni sangat selalu ada kes pasal tangkap ular bagai. geli wohhh. kalau aku tengah baca buku ke apa yang tetiba ada gambar ular, otometik aku campak je buku tu.

  2. mushkil gak aku ni..apesal ko suka tengok orang lelaki pakai kain pelikat tu ?

    mat bangla ngan nepal ramai siot yang suka pakai kain pelikat ni..ahahaha..
    aku tau la ko suka boliwud..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kau Lelaki Dayus!

Sat Jan 15 , 2011
::salam readers:: Ternampak drama depan rumah tadi at 1.03 AM, seorang perempuan dan lelaki bergaduh. Tak tahu relation mereka, tapi dengar si perempuan panggil ‘abang’. […]

You May Like