Month: March 2011

#Personal

Kenapa Dengan Warna PINK?

25

::salam readers:: PINK. Siapa suka warna pink? sila angkat kening kanan.Kenapa aku nak cerita tentang warna pink hari ni? Errr..entah, sajeeee.. keheheh.Ok,ok *muka serius* actually aku nak cerita tentang warna pink untuk entri kali ni sebab.. sebaaab..seeebaaab.. akhir entri nanti […]

#Uncategorised

Di satu pagi yang sunyi..

13

::salam readers::Di satu pagi yang sunyi..Mata memandang tepat kearah skrin komputer riba,Dahi berkerut-kerut, Mata dikecilkan, minda menerawang..terfikir-fikir..APA AKU NAK HAPDET NI WEHH?!! haha!Jadi, bila ada seorang awek ni (terbang tinggi– aku hingat si hamzah terbang tinggi2 tu) shout kat shout box aku, […]

#Uncategorised

PADAN MUKA AKU!!

34

::salam readers:: “kakak! muka kau lah masuk kat gambar ni” Aku wonder, muka aku masuk majalah ke?? surat khabar ke?? wow! femes! berdebar-debar, teruja! Yeah! PADAN MUKA ANG!!!PADAN MUKA AKU!!!PADANG MUKO AKU!!!PADE MUKO KAWE!!! *kalau salah penggunaan ayat, sila abaikan*hambik […]

#Uncategorised

DON’T, PLEASE..

8

DON’T.. PLEASE DON’T.. DON’T  JUDGE ME BY MY COVER eh? *correction* BY MY WRITING in here So,what do you think I am? <–a question to u, yeah u! who being loyal reading hanysapek.blogspot.com. tQ for reading and commenting. xoxo *kalau […]

#Lawak

Lawak Hilang Ngantuk

18

::Salam readers::Tag dari member aku di FB aku buka. Tajuknya ‘Lawak Hilang Ngantuk’.Excited nak baca, almaklum, Hanisah Mohd Najib seorang pencinta alam tidur. Ye, aku admit, tak sesuai jadi bini Lawak pertama dibaca.Hati berkata ‘hahahaha! sengal!’Lawak kedua pula,Hati berbisik ‘hahahaha..aduhai..’Tiba giliran lawak […]

#Contest

Siapa Menang Contest Gurauan Terlampau??

10

::salam readers:: Terima Kasih pada yang join contest ‘Gurauan Terlampau‘.As I mentioned before, the due date of the contest was on 28.feb.2011 which means; yestersday. So dah tutup lah contest ni ye ^^TQ SANGAT-SANGAT kepada yang participated! The contestants are: […]