::salam readers::


Di satu pagi yang sunyi..
Mata memandang tepat kearah skrin komputer riba,
Dahi berkerut-kerut, 
Mata dikecilkan, 
minda menerawang..
terfikir-fikir..








APA AKU NAK HAPDET NI WEHH?!! haha!




Jadi, bila ada seorang awek ni (terbang tinggiaku hingat si hamzah terbang tinggi2 tu) shout kat shout box aku, katanya “hany di tag (^_^)”. 
Terus aku smile lebo! hahaSeraya melompat dengan girang dan menjerit “yey yey.. boleh update! boleh update!” *ok, tipu ah!*MySpace




Jadi, silalah layan soalan2 dibawah (kalau teringin nak melayan lah, kalau taknak, takpe..MySpace)


1- Sila beritahu nama penuh kamu. Tak kisahlah sampai nama datuk , moyang kamu….
Hanisah , nama moyang tak ingat  =p


2- kamu suke warne pink tak??

TAK! buahaha!



3-kalau kamu ditakdirkan bertemu dengan pemberi taggi ni, apa kamu nak cakpa dengan dia?
‘weh, ang ea yang tag aku ri tu? wahhhh..mekasih banyak ahh.. aku terhutang budi aih. Disebabkan tag ang, aku berjaya update blog’ 
keh keh keh


4-siapa paling comel? maher zain atau kamu?

kalau dah tanya ‘comel’, of course akuMySpace. kalau tanya ‘hensem’, mesti lah Maher wat..



5-mana lagi sedap? kek atau aiskrim?

kek?! aiskrim?! kek?! aiskrim?! kek?! aiskrim?! kek?! aiskrim?! *panggg*
errrr.. 2 2 tak sedap, indeed SUPER DUPER sodap!



6-bila tarikh birthday si pemberi taggie ni? (kalau kamu ingat, kamu memang hebat)

-18/8- macam mana aku tau walhal br kenal? apa lagi, tembak ah beb. haha 



7-ain maisarah, siapakah dia?

dia jiran belakang umah mak temah punya sebelah umah jiran mak temah. erk?! 



8-ceritakan sejarah kamu membuat blog, ikutlah sampai berapa perenggan pun
perenggan pertama: start since Feb 2009. tak hingat exact date. 
perenggan kedua: teruja nak buat blog since baca blog sorang abang ni *ecehh..abang yuuu..*Blog aku, kau dan dia’ Blog bro ni sempoi, fun, and best aku cakap kau. Maybe sebab dia sibuk *arkitek maa..* tu yang kurang publisiti kot.. ^^
perenggan ketiga: Akhir kata, sekian terima kasih.
Hambik, 3 perenggan aku bagi. haha


9-apabila hari jadi kamu, kamu nak saya (pemberi taggie ini) beri apa pada kamu?

Iphone, Ipad, I-liner, I-contact, I-lap-u. eh?!! 



10-taggie ni ada sepuluh soalan, jadi wajib tag sepuluh orang ye!

wajib? jadikan sunat boleh? 
Jadi, sepuluh orang pertama baca entri ni sunat jawab.
heh heh




Ok, tu je.
bai..
tQ for reading and commenting! xoxo



sincerely me:

13 thoughts on “Di satu pagi yang sunyi..

  1. akak dah lepas sepuluh kot.. so selamatlah yer.. ha..ha.. bagus juga bila org tag kita masa takde idea kan.. jdnya tak bertangguh terus buat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kenapa Dengan Warna PINK?

Mon Mar 21 , 2011
::salam readers:: PINK. Siapa suka warna pink? sila angkat kening kanan.Kenapa aku nak cerita tentang warna pink hari ni? Errr..entah, sajeeee.. keheheh.Ok,ok *muka serius* actually […]