::salam readers::

“kakak! muka kau lah masuk kat gambar ni”
Aku wonder, muka aku masuk majalah ke?? surat khabar ke?? wow! femes! berdebar-debar, teruja!

Yeah!

PADAN MUKA ANG!!!


PADAN MUKA AKU!!!


PADANG MUKO AKU!!!


PADE MUKO KAWE!!! *kalau salah penggunaan ayat, sila abaikan*


hambik kau!

haaa…tu lah ekau..
Bak kata pepatah,
terlajak kereta boleh U-turn, terlajak speed trap, tang mana pulak kau nak U-turn???

RM 100++ ni boleh beli 2 maxi skirt!
RM 100++ ni boleh beli 10 shawls santek2!
RM 100++ ni boleh beli baju banyak2 kat Times Square ok!
*shopping je lah yang kau tau!*

kereta tu ada gambo rimo depannya, kenalah bergaya rimo sikit masa drive, ye dok? 

Kesian tak tengok muka aku tu?
Dengan hidung kembang, mulot terjuih macam itik yang dok termenung belakang umah.

Aku lebih 12 kph je kot.. keh keh keh..MySpace

(Aku pinjam kereta pakcik aku masa tu, pakcik aku keep questioning sape yang bawak keta masa tu sebab dia memang tak bawak sebab dia jadi penanggah kat kenduri kawen sebab dia tak lalu laluan tu pon time tu, sebab sebab sebab..ahhhh! Ye..ye..aku yang bawak..SEBAB aku sorang je pompuan dalam umah ni yang tahu bawak keta SEBAB tu lah aku sure pompuan dalam tu adalah aku SEBAB aku sure pakcik aku tak kahwin lagi satu, eh? ahhhhhh~!!! RUGI RM100++ aku..MySpace)

Jadi, selaku seorang yang bertanggungjawab, aku kena lah ‘menghulur’ sendiri..
Saman ni dari tahun lepas lagi, tapi disebabkan pakcik aku wonder siapa, so dia kena tengok gambar who drove his car, tadi baru boleh tengok dan ambil gambo tu untuk tunjuk kat aku due to his kesibukan *erk?!*MySpace

Morals of the sadness:
1-Sila drive laju-laju jika mahu muka anda femes MySpace
2-Kaurang tambah sendiri.

p/s: Mujur ada diskaun, hehe..TQ ‘abe’ menteri.. *wink-wink*
p/s/s: 1st time kena saman and 1st time bayo saman pakai duit sndiri..heh heh



Sincerely me:

34 thoughts on “PADAN MUKA AKU!!

  1. aku nasihatkan lain kali kalo rasa nak bawak kenderaan laju laju, baik ko pakai topeng..

    tak kesah la topeng doraemon ke, topeng power rangers ke asalkan bertopeng..baru la misteri sikit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Antara Sebab Masuk Kedai Ambil Masa Hanya 5 Minit

Wed Mar 9 , 2011
::Salam Readers:: Faham tajuk entri? Actually kedai2 kat dalam shopping mall.. Bukan kedai runcit kat sebelah rumah mak Temah tu.. Tak tahu rumah mak Temah? […]